Psiholoska anomalija

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Po meni, ova teme je vrlo interesantna....

Radi se o promeni srpske svesti u zadnjih 30 godina.

Od neuravnotezenih ljubitelja komunizama, Srbi su se u samo 30 godina pretvorili u njegove najradikalnije neprijatelje! :eek:

I sada na sva usta kude vreme kada ih je vecina najbolje zivela, a hvale vremena koja su danas i kada realno, vecina zivi najgore....

O kavoj se tu PSIHOLOSKOJ ANOMALIJI RADI?

Manipulacija? Otkrivanje istine? Nalazenje sebe? :think:

...

Od neuravnotezenih ljubitelja komunizama, Srbi su se u samo 30 godina pretvorili u njegove najradikalnije neprijatelje! :eek:

I sada na sva usta kude vreme kada ih je vecina najbolje zivela, a hvale vremena koja su danas i kada realno, vecina zivi najgore....

...
Ne, nego samo tvoj pogresan utisak na osnovu onog sto citas ovde. Onaj kome je bilo bolje to ce otvoreno reci, a takvih je dosta u RL.

...

nisam čula, niti pročitala bilo gde da izjavu tipa Nekad se mnogo gore zivelo, naprotiv, obično je suprotno.. i običan narod jeste toga svestan, jedino sto se po ekonomskim teorijama u tom procvatu srbije nalazi uzrok propadanja danas..

Srpski nacionalisti su jednostavno jako glupi ljudi, koji blage veze nemaju i o tome kako se pravilno racuna vreme, nego se loze na neke SPC kalendare. Sta onda uopste ocekujes od njih, da razumeju sta je to komunizam, levica, desnica?

Dosta mi je onih koji bi da nam menjaju svest...

To su nam pričali i neposredno posle petokotobarskih promena, kao i o nekakvom suočavanju sa prošlošću

pa niko se nije suočio s prošlošću
da jeste, ne bi nam pola naroda u državi radilo i još svi mislili da je to ok i da zapadne sotone uništavaju Srbiju zlim kapitalizmom
koji bre kapitalizam, de to vidite, da toga ima ne bismo sve brže išli ka standardu Severne Koreje

Back