Psihologija

Sta radite, cime merite svet, jeste li pobedili, jeste li ovo ili ono, sta bi da imate jos jedan dan, da li ste samozadovoljni, da li iz dana u dana sebi podizete ego, odakle ti, da li ste imuni na zensko, da li imate zelju, sta mislite o tetovazama, da li ste kondiciji....

Sta se ovde desava, kakve veze ima gomila subjektivnih odgovora na jos vecu gomilu otvorenih tema koncipiranih pitanjem da li vi , sta vi, kada vi, kako vi.... jel ovo pijaca ili psihologija? Ako je ovo drugo molim pojasnjenje.

Razmena iskustava i mišljenja (koja mogu da se upotrebe kao savet) je važan deo psihologije.

Sta radite, cime merite svet, jeste li pobedili, jeste li ovo ili ono, sta bi da imate jos jedan dan, da li ste samozadovoljni, da li iz dana u dana sebi podizete ego, odakle ti, da li ste imuni na zensko, da li imate zelju, sta mislite o tetovazama, da li ste kondiciji....

Sta se ovde desava, kakve veze ima gomila subjektivnih odgovora na jos vecu gomilu otvorenih tema koncipiranih pitanjem da li vi , sta vi, kada vi, kako vi.... jel ovo pijaca ili psihologija? Ako je ovo drugo molim pojasnjenje.

razmena misljenja,znanja i saznanja,vezano preko foruma krstarice,teme se razglabaju na na osnovu predmetnog pitanja,a pijaca,bukvalno imas na internetu cene voca,povrca,stoke itd,a figurativno sto se svega tice meri se,procenjuje i ocenjuje,zavisno od informacija i njihove tacnost,sem toga ako je bas toliki problem,preporuci ti neko na forumu na primer vezano za psihologiju: psihologa,knjigu,neki video snimak itd

Ja mislim da tvoja tema miriše na pobunu protiv moderatora Psihologije.:lol:
Psihološki gledano, pobuna je pokušaj razbijanja konvencija i dogmi u cilju oslobođanja ... više ličnog nego opšteg. .
Ali možda nisam u pravu da je tvoja tema buntovnička, možda donosim prozvoljne zaključke, shodno mom horoskopskom znaku.:lol:
Možda ti se ne sviđa ovaj pdf, međutim, ja tu ništa ne mogu, jer je to tvoje subjektivno viđenje.
A mod sam ovde, za sada - ja, i prilično sam tolerantna, i imam sopstveno subjektivno viđenje o temama na Psihologiji.

Nije pobuna, narocito ne protiv moderatora. Kada sam imao nesto protiv direktno sam se obratio se istima iznoseci problem. Na osnovu cega si ti izvukla zakljucak pobune nije mi jasno, naveo sam svrhu teme u uvodnom, nakon spamova korisnika sinoc i ujutru jos jednom napisao u dva posta i trazenje psiholoske definicije, literaturu koja obrajuje fenomen itd.

Eto, svašta je psihologija. Dozvolićeš da je psihologija i čovekova potreba za komunikacijom. Kroz pitanje "šta mislite o?", čovek želi da:
- uspostavi kontakt sa sagovornicima
- sazna nešto o mišljenjima drugih ljudi
- donese sopstveni zaključak (ako ga nije imao) ili ga revidira, ili potvrdi ono što je već mislio

Nije problem u "sta mislite o" , to me ne zanima, tema je o "da li vi, kako vi, kada vi" ......... o stvarima kao sto su "sta mislite o tetoviranima, o drvosecama, silovateljima itd. Zasto je za psihologiju bitno sta neko misli o silovateljima? Psihologija ima jasno definisan stav u vezi toga i nisu potrebna individualna misljenja. A osim kojekakvih osuda, prevrtanja ociju i mrstenja na drustvene fenomene nismo dobili bar jedan post u kojem se moze raditi na nekoj pojavi u cilju poboljsanja postojeceg stanja.

Razmena iskustava i mišljenja (koja mogu da se upotrebe kao savet) je važan deo psihologije.

Ljubi te mama tako pametnog.

Back