Psihologija zenskog uma - kako razumeti

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Upoznam ja preko oglasa jednu devojku. Radi u bolnici ima 42 godine, nije se udavala a koliko sam mogo da ocenim ima jaku zelju za porodicom, decicom i tako. I mi krenemo sa upoznavanjem, pricom. U pocetku sve je bilo super, skapiramo oboje da imamo iste ciljeve, manje vise slicno razmisljamo. Sve je islo odlicno dok me nije pitala koji auto vozim. Ja lepo kazem ne vozim auto jer ne volim da vozim. Nakon toga vise se nikad nije javila.

E sad se ja pitam kakvu to sliku zene imaju o muskarcima koji jednostavno ne vole da imaju auto i da voze auto? Kao prvo to ne znaci da ako nema auto da je siroma, ne znaci da je los covek, ne znaci da je ludak, ne znaci da je kockar, alkoholicar, narkoman, da je ruzan, bolestan hronicno od neke bolesti, itd itd. Znaci po mozgovima zena sve pozitivno pada u vodu ako covek nema auto. Jel to znaci da je zenama naj naj naj naj naj bitniji auto u zivotu ili covek sa kim ce da zivi? Eto recimo ja nemam auto ali imam svoj biznis zaradjujem 2000 do 3000 evra mesecno i mogu da kupim skoro koji god zelim auto ili dzip nebitno ali eto jednostavno ne zelim da vozim. Stvarno ne mogu da verujem da zene mogu da budu toliko glupe da na osnovu toga sto neko nema auto zakljucuju da je on sirotinja.

Poslednja izmena:
Upoznam ja preko oglasa jednu devojku. Radi u bolnici ima 42 godine, nije se udavala a koliko sam mogo da ocenim ima jaku zelju za porodicom, decicom i tako. I mi krenemo sa upoznavanjem, pricom. U pocetku sve je bilo super, skapiramo oboje da imamo iste ciljeve, manje vise slicno razmisljamo. Sve je islo odlicno dok me nije pitala koji auto vozim. Ja lepo kazem ne vozim auto jer ne volim da vozim. Nakon toga vise se nikad vise javila.

E sad se ja pitam kakvu to sliku zene imaju o muskarcima koji jednostavno ne vole da imaju auto i da voze auto? Kao prvo to ne znaci da ako nema auto da je siroma, ne znaci da je los covek, ne znaci da je ludak, ne znaci da je kockar, alkoholicar, narkoman, da je ruzan, bolestan hronicno od neke bolesti, itd itd. Znaci po mozgovima zena sve pozitivno pada u vodu ako covek nema auto. Jel to znaci da je zenama naj naj naj naj naj bitniji auto u zivotu ili covek sa kim ce da zivi? Eto recimo ja nemam auto ali imam svoj biznis zaradjujem 2000 do 3000 evra mesecno i mogu da kupim koji god zelim auto ili dzip nebitno ali eto jednostavno ne zelim da vozim. Stvarno ne mogu da verujem da zene mogu da budu toliko glupe da na osnovu toga sto neko nema auto zakljucuju da je on sirotinja.
aj sad lepo priznaj da si izmislio temu:ok:

- - - - - - - - - -

malo one price vidje zene sto samo misle o novcu+malo samoreklamiranja

:)

Imati 40+ godina a nemati auto već je veliki minus

Sve i da nemaš namjeru da se voziš svaki dan autom ..auto je ipak potreba današnjice

Za trgovinu i za odlazak u drugi grad ili na selo ili ili

Ja sam kasno polozila za auto imala sam 30 godina i iskreno natjerao me brat to jest poklonio mi za rodjendan upis i knjige :lol:

Deca su bila mala i imala sam dupleks kolica za njih dvojicu i pomoćnu dasku koja se montirali na kolica da ćerka može da stane kad dosadi hodati pošto je i ona bila mala ! Na kiši na vetru i na suncu išla sam peske i tramvajem sve stizala i bilo je ok ali čim sam polozila i prvi moj šoping ja sama bez dece neopisivo ! Sve dok nisam polozila odlaženje u veliku nabavku petkom ili subotom bio je horor moras povedeš troje sitno djece uvek moras uzmeš dve šoping kolica u jedna dvoje dece u druga stvari :)

Da, neki kažu da je auto skopčan sa muževnošću. Ti si taj koji eto "vozi" kroz život, odlučno na svom konju.

A ako kažeš da ti samo sediš na zadnjem putničkom sedištu u kecelji, onda se stiče utisak da nisi za volanom.

Mada, neko ko se nije udavao sa 42 godine može biti samo Kršina.

Upoznam ja preko oglasa jednu devojku. Radi u bolnici ima 42 godine, nije se udavala a koliko sam mogo da ocenim ima jaku zelju za porodicom, decicom i tako. I mi krenemo sa upoznavanjem, pricom. U pocetku sve je bilo super, skapiramo oboje da imamo iste ciljeve, manje vise slicno razmisljamo. Sve je islo odlicno dok me nije pitala koji auto vozim. Ja lepo kazem ne vozim auto jer ne volim da vozim. Nakon toga vise se nikad nije javila.

E sad se ja pitam kakvu to sliku zene imaju o muskarcima koji jednostavno ne vole da imaju auto i da voze auto? Kao prvo to ne znaci da ako nema auto da je siroma, ne znaci da je los covek, ne znaci da je ludak, ne znaci da je kockar, alkoholicar, narkoman, da je ruzan, bolestan hronicno od neke bolesti, itd itd. Znaci po mozgovima zena sve pozitivno pada u vodu ako covek nema auto. Jel to znaci da je zenama naj naj naj naj naj bitniji auto u zivotu ili covek sa kim ce da zivi? Eto recimo ja nemam auto ali imam svoj biznis zaradjujem 2000 do 3000 evra mesecno i mogu da kupim skoro koji god zelim auto ili dzip nebitno ali eto jednostavno ne zelim da vozim. Stvarno ne mogu da verujem da zene mogu da budu toliko glupe da na osnovu toga sto neko nema auto zakljucuju da je on sirotinja.
a cemu biti iskren na ta slepacka pitanja,odma ti je jasno s kim imas posla,izlazes je ako ti se kara pos nek se vozi

:)

Imati 40+ godina a nemati auto već je veliki minus

nije osim ako nemas neki problem fizicki,ili ako ti je potreban za posao(da razvozis stvari i stignes negde na vreme)..
inace ako samo putujes na posao tamo vamo nije ti potreban(tj stvar je komoditeta;))

Sve i da nemaš namjeru da se voziš svaki dan autom ..auto je ipak potreba današnjice

Za trgovinu i za odlazak u drugi grad ili na selo ili ili

mozes busom da ides....
Ja sam kasno polozila za auto imala sam 30 godina i iskreno natjerao me brat to jest poklonio mi za rodjendan upis i knjige :lol:

Deca su bila mala i imala sam dupleks kolica za njih dvojicu i pomoćnu dasku koja se montirali na kolica da ćerka može da stane kad dosadi hodati pošto je i ona bila mala ! Na kiši na vetru i na suncu išla sam peske i tramvajem sve stizala i bilo je ok ali čim sam polozila i prvi moj šoping ja sama bez dece neopisivo ! Sve dok nisam polozila odlaženje u veliku nabavku petkom ili subotom bio je horor moras povedeš troje sitno djece uvek moras uzmeš dve šoping kolica u jedna dvoje dece u druga stvari :)

...................

Možda voli sex in the car brate a ti nemaš uslove za to,tako da džaba 2 iljade evritja.:lol:
A što se ti8če ženskog mozga to ni Bog ne mož da razume.:mrgreen:

Nisu u ovom slucaju,u pitanju samo zene.To obozavanje auta,to je doslo,opet iz Amerike.Ja kao muskarac,kada se sretnem sa nekim poznanikom,sa kojim se dugo nisam video,prvo sto me
pita,to je....koji auto vozis.!!! Potpuno se slazem,sa kolegom,koji je optvorio ovu temu.Inteligencija ljudi se srozala,na Nivo,gradjana SAD-a. Ja isto nemam auto,jer ni na kraj pameti mi ne pada,
da ga kupim. Jednostavno,ne bi mogao da zamislim sebe,da vozim ta metalna "korita". Slusam svakodnevne izvestaje,o stravicnim nesrecama,koje ta "cudovista" izazivaju,i nemam nameru,da u tome
slucajno i ja,ucestvujem.Dakle,ne radi se o novcu,nego da li covek nesto voli,ili ne.Ne bih se usudio,da kritikujem samo zene.Isto su i muskarci (bar 99% njih) potpuno pobacili,za tim glupavim
automobilima.Na svu srecu,ima dosta divnih zenskih osoba,koje su normalne,i koje znaju,sta su prave vrednosti.Ove ludace,koje opisuje kolega u svom postu,ne treba ni tretirati,jer one i ne znaju
nista drugo,nego da dizu n..e,cim vide "frajera" sa dobrim,tj.skupim autom.

mozda zena ima kao obavezu nedeljnu nabavku za svoju porodicu
i posle 42 godine se prepala da ce citav zivot da bude robinja i hauskiperka i da vuce preko svojih nejakih ledja
nije voznja automobila samo okretanje djevreka i savladavanje stotinak konja medju nogama
auto nije ni status u gradu
potreba je
pogotovo kad imas porodicu i decu
nemoj da se ljutis na nju

Back