Psihologija zenomrzaca...

Oseti se ko je zenomrzac...
Ne mislim na svakoga ko vredja... mada ko stalno vredja zene nek se zapita da li jeste zenomrzac.

Ko bi sebe tako okarakterisao, nekada je ta mrznja potisnuta i prikrivena a ljudi su skloni da sebe ne vide najbolje...

Zavisi sta smatras pod tim pojmom zenomrzac i kako ga tumacis.
Zenomrzac svakako nisam ali veliki kriticar zena jesam.A za svaku upucenu zamerku imam i razlog.
Zene su u nekim stvarima svakako bolje od muskaraca ali za mnoge stvari zasluzuju kritiku.
Ja sam na ovom forumu mozda primetio dve ili tri osobe koje se mogu svrstati u ovu tvoju kategoriju.Ostali su u slicnoj situaciji kao ja.Samo sto to verovatno pogresno tumacis.

Zavisi sta smatras pod tim pojmom zenomrzac i kako ga tumacis.
Zenomrzac svakako nisam ali veliki kriticar zena jesam.A za svaku upucenu zamerku imam i razlog.
Zene su u nekim stvarima svakako bolje od muskaraca ali za mnoge stvari zasluzuju kritiku.
Ja sam na ovom forumu mozda primetio dve ili tri osobe koje se mogu svrstati u ovu tvoju kategoriju.Ostali su u slicnoj situaciji kao ja.Samo sto to verovatno pogresno tumacis.

Oseti se ko je zenomrzac... to zene najbolje osete...
Mozda i muskarci sa strane...
Nisam mislila da kada postavljam teme da se to odnosi samo na forum nego na uopste... ..
I ja ovde mogu njih nekoliko tako proceniti....
Zasto mislis da pogresno tumacim?
to je to

Oseti se ko je zenomrzac... to zene najbolje osete...
Mozda i muskarci sa strane...
Nisam mislila da kada postavljam teme da se to odnosi samo na forum nego na uopste... ..
I ja ovde mogu njih nekoliko tako proceniti....
Zasto mislis da pogresno tumacim?
to je to

Zato sto sam muskao i znam kako muskarci razmisljaju.Tih zenomrzaca je jako,jako malo i tesko ces ih naci.Ako je neko izfrustriran ponasanjem zena u njegovoj okolini (ili uopste) i na neki nacin to pokazuje,to svakako ne znaci da ih mrzi.Mislim da je daleko vise zena koje mrze muskarce nego muskaraca koji mrze zene.

Ja cu samo na trenutak da napravim paralelu izmedju muskraca koji mrze zene i koje mrze muskarce.

Ne znam da li ste videli ovo, ali evo kako jedna mlada devojka, pod uslovom da nije troll, razmislja:

Effect+of+Feminism+12_841747_4655880.jpg

Uskratiti muskom detetu mleko samo zato sto je musko, mi je prosto poremeceno i bolesno. Da ne pominjem obavezno obrezivanje da mu se smanji seksualni uzitak, opet jer je musko, a kada se pomene obrezivanje zena, onda je to kontraverza.

Evo i jedan delic teksta devojke koja zeli da se uvede godisnji dan kastracije muskaraca:

Women MUST and WILL have equality, and this is the ONLY way to achieve TRUE equality. The testicles of all males, which produce the majority of their testosterone, are the primary cause of their violent behavior. The testicles also attribute greatly to many of the health problems men experience later in life (such as prostate cancer and, of course, testicular cancer).

Males of all ages will be brought to the public squares of their cities nude, to stand together in a circle, as they await castration by a woman known as "The Castrator", who will be a woman chosen from the public much like a juror.

E sad, ako ove osobe ne mrze muskarce, ja ne znam sta je mrznja, zaista.

Ovde na Balkanu ima i ogorcenih ljudi koji su kivni na zenski rod, ali valjda neko pri zdravoj pameti ne razmislja da svako zensko je dobro samo za silovanje, izivljavanje i sl. (a ako ima takvih bolesnika oni su nadam se u manjini)
Vidjao sam mlade ljude, 25-26 god a imaju mentalitet iz 1925-te, gde ako te zena ne slusa ti joj pokazes ko je musko batinom, i da je tako naucis da cuti i da te postuje.

Stoka se bije, zivotinja, mada i steta da udaris zivotinju a kamoli ljudsko bice.

Ovako, prvo pravilo je da ništa nije 100% ali kad uzorak obuhvata 80% slučajeva, onda se govori kao da je pravilo. Elem:

1) Nijedan muškarac ( dakle min 80%) ne bi zalegl`o na neprivlačnu žemsku ili strankinju zbog nekog materijalnog momenta ili nade u isti ( letovanje, izlasci, pokloni i slično).
2) Nijedan muškarac se ne "razmnožava" tako lako, ne razmišljajući o bitnim osobinama pa i DNK buduće majke ( ukoliko je dovoljno informisan)
3) Nijedan muškarac nije toliko povodlljiv i nepraktičan da bude švorc ali sa 3-4 kubna metra bezvrednih krpa u ormanu
4) Nijedan muškarac svoje mane i nedostatke ne pokriva partnerkom koja im je suprotnost nego ih rešava ili bar "muški nosi"

Back