snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Dosta muskaraca ima zelju da sa ortakom kara ribu u trojci. Imam dvojicu drugara koji su davno navatali neku lujku i odradili je zajedno. Pricali su to i hvalili se. Predpostavimo da se ta dvojica zovu Mika i Pera. Ja sam pitao Miku da li ga nije blokiralo sto za vreme sexa gleda perino dlakavo dupe, muda i kitu. da li ga je destimulisalo dahtanje drugog muskarca itd. Obojica su tvrdili da nije. E pa ja se pitam da li Mika i Pera imaju savrsenu moc da se iskljuce i potisnu slike koje im ulaze u glavu, ili ih je mozda dodatno stimulisalo prisustvo drugog muskarca? Odnosno da li se radi o latentnom pederluku odnosno bisex orijentaciji gde je musko telo pored zenskog bilo dodatni stimulans?
Prema njihovoj prici sex u troje sa tom devojkom je bio ekstra za obojicu i uposte im nije smetalo prisustvo druge dlakave dahtave strvine u istom krevetu.
Prema njihovoj prici sex u troje sa tom devojkom je bio ekstra za obojicu i uposte im nije smetalo prisustvo druge dlakave dahtave strvine u istom krevetu.