a mozda je i oralom posle anala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde molim te,opusti se...Nikada nisam napisala da promiskuitetne ljude smatram bolesnima,niti sam napisala ista od ovoga sto ti navodis da jesam.Samo,nisi mogla da shvatis pa intrepretiras onako kako tebi odgovara.pa, vidi, upravo ti radis ovo boldovano-ti si ta koja etiketira, ti si ta koja za promiskuitetne ljude (ma "koliki" njihov promiskuitet bio, kapiram da ti imas neku svoju skalu sa brojkama, pa recnes gde nadjes za shodno) kaze da su bolesni, ti si ta koja ne prihvatas razlicitost, vec daje sebi za pravo (iako ne poznajes te ljude) da nad njima vrsis psihoanalize
kako te nije blam da navodis upravo ono sto sama radis???
ako ti sebi dajes za pravo da imas SVOJE misljenje, po kom osnovu promiskuitetni ljudi nemaju to pravo?
ako ti mozes da etiketiras, onda se suoci sa etiketiranjem
sto se tice teorije da se vecim brojem muskaraca, ili zena dokazuje sopstvena vrednost, to je mozda za neki razloga, za mnoge nije
promiskuitetni ljudi ne moraju biti nesigurni u sebe- cesto je i obrnuto, a isto bi bilo kad bih ja rekla da su oni koji su imali sex sa samo jednom osobom nedoyebani i nesigurni u sebe i svoju sexualnost, a cesto sam sretala takve i poznajem ih dosta
sto se tice dece, vidis ti ces biti sretna ako tvoji decaci svojim nepromiskuitetom dokazu da ste ih pravilno vaspitali i da ste im pruzili dovoljno emotivne potpore
lepo i jednostavno
na primer, meni ce dokaz za to biti ako odrastu u zdrave, stabilne, plemenite ljude sirokog pogleda na svet, ljude i razlicitosti koje taj svet i ti ljudi nose
pa, makar imali i 1000 partnera
svejdno mi je, dokle god budu umeli da cuvaju svoje zdravlje, glavu i srce i dokle god ih to cini sretnim
o manjku kulture i postovanja necu ni da pocnem, ti si eklatantan primer toga
samo sto si toliko jednostrana da iz tvoje vizure ne vidis i ne prihvatas bilo sta drugo sem sopstvenog misljenja
sto se tice iritabilnog kolona, bilo bi za tebe bolje da o tome znas nesto vise no o psihologiji promiskuiteta
naime, uzrok iritabilnog kolona su delom bakterije koje si unela na neki nacin (valda ne analnim sexom???), stres, nervoza, uznemirenost i neizvesnost
odkud to, kad si tako zadovoljna sobom, sretna i ispunjena?
inace, crevna flora se ne remete caskanjem, ma makar to caskanje bilo i sa ljudima koji imaju drugaciju crevnu floru od tebe
i na kraju:
http://www.flobion.com/
a mozda je i oralom posle anala![]()
Glavni pokretac(ili okidac) za takvo ponasanje je zelja za pripadanjem,dokazivanje sopstvene vrednosti(naravno na pogresan nacin) sebi i drugima,potiskivanje loseg misljenja o sebi i manjak samopouzdanja kao i duboko ukorenjena zelja za ljubavlju,koju i kad imaju ,ne znaju da prepoznaju.
....Godine nikada ne mogu i ne smeju biti opravdanje za glupost.
Ako zeli da se ponasa van granica drustvene prihvatljivosti( a to je u svakom drustvu definisano kulturom,istorijom,vaspitanjem,tradicijom),mora da bude spreman i na lepljenje etiketa ma kakvo i koliko da je odstupanje u njenom ponasanju.
.......
Ako nije sposban(emotivno) da je zadovolji sa jednom osobom,nastaje promiskuitet a to nas opet vraca na emotivnu prazninu u njima samima koja se vec pominjala.
.Promiskuitet nema veze s'ljubavlju niti emocijama,vec samo i iskljucivo sa seksualnim porivima a uzroci koji dovode do takvog ponasanju su duboko ukorenjeni u podsvestii pojednica i datiraju ako ces vec,na naucnoj osnovi,iz najranijeg detinjstva ,i takve osobe u vecini slucajeva imaju problem sa identitetom.
Ocigledno je da nasa diskusija ne vodi nicemu,jer jasno je da niko od svojih stavova nece odstupiti sto je i normalno ako cvrsto stojimo iza njih,a stojimo.
Nemojmo moralisati o pravu na zivot kakav zelimo (bez ugrozavanja okoline) i bez posledica po isti.To su utopijska razmisljanja sanjara koji na svet ne gledaju realno.Niko nikome ne brani da zivi kako hoce,(i sad se ponavljam),ali ako odstupa,drustveno ce snositi posledice.Ok je,neka se **** svaki dan sa drugim,ali neka i bude spremna da ce biti etiketirana.Ne vidim u tome neki problem.
Zasto bi imala potrebu da se brani i opravdava svoje postupke eksperimentisanjem,mladoscu ili bilo cime drugim?Niti zasto bi imala potrebu da se njeno ponasanje svrstava u normalno?Neka ......
R
Promiskuitet necu nikada podrzati pod ma kakvom maskom se predstavljao,ali cu razumeti poriv odredjenih osoba da se tako ponasaju jer je ipak u pitanju dublji emotivni konflikt.
N.......Perfidno vredjati i provocirati samo zbog razlicitosti u stavu po jednom intrigantnom pitanju je vise nego degutantno za .............cisto da dam neke smernice onima koji me ne poznaju,a dodeljuju sebi za pravo da nada mnom vrse koje kakve psihoanalize.
Ko je ovde veci licimer,ja koja jasno kazem ono sto mislim o promiskuitetu ili,neki od,koji emotivne probleme (bilo oni dubljih korena ili ne)nazivaju bolesnima?
I eto,sada sa svojih 40 godina i dalje ne zelim da menjam partnere svaki drugi dan,niti sam ikada imala potrebu da seksom sa sto vise muskaraca sebi dokazem neku imaginarnu vrednost......
I tako,bili promiskuitetni ili ne,manjak kulture u ophodjenju i postovanju razlicitosti je ocigledan.
Moram da budem apsolutno iskrena s'tobom kad kazem da me zabole da li cu ili da li jesam etiketirana na ovaj ili onaj nacin jer ja ne zivim od misljenja drugih ljudi o tome ko sam i kakva sam ,vec iskljucivo od svoje predstave sebe same.Dalje,neke je ocigledno interesovao moj bracni,zivotni ili kakav god status,pa nisam htela da bdudem nepristojna i ne odgovorim na postavljena pitanja.
Najiskrenije se nadam da se psihoanalizom bavis,onako,vise za sebe,jer bi zaista bilo pogubno da ljudi koji sve ono sto im se ne dopada u misljenju drugih,svrstavaju u kosaricu gluposti.
K
Ajde molim te,opusti se...Nikada nisam napisala da promiskuitetne ljude smatram bolesnima,niti sam napisala ista od ovoga sto ti navodis da jesam.Samo,nisi mogla da shvatis pa intrepretiras onako kako tebi odgovara.
Ne mogu da verujem koliko sebi dajes za pravo i drzis mi ovde kakva predavanja,smatrajuci da je samo TVOJE misljenje ispravno i tacno,a sve ono sto se razlikuje od TVOG poimanja sveta je malogradjanstvo,glupost ili sta vec.Nemam snage za ovakve isprazne razgovore.
Ne mogu da shvatim da nisi razumela jednu obicnu aluziju na ***** koje dobijem citajuci ono sto pises ti i tebi slicni.
pa, evo Luna, nekih delova tvojih postova gde ti nisi rekla ono sto ja kazem da jesi
znaci, niis napisala da je promiskuitet dublji emotivni konflikt, (posredno) glupost, manjak samopouzdanja, potiskivanje loseg misljenja o sebi, odraz emotivne praznine, ponasa se van granice drustvene prihvatljivosti, ne moze biti svrstano u "normalno" ponasanje, te osobe imaju problem sa identitetom, a mi (pretpostavljam promiskuitetni) koji ne mozemo da prihvatimo tvoje misljenje i norme-svrstavamo nesto u kosaricu gluposti
takodje, mi vrsimo nad tobom neke psihoanalize, a ti ne vrsis psihoanalize nad "promiskuitetnim" takodje, kazes da je u pitanju "dublji emotivni konflikt", i da takva osoba "nije sposban(emotivno) da je zadovolji sa jednom osobom" , a zatim tvrdis da "Promiskuitet nema veze s'ljubavlju niti emocijama,vec samo i iskljucivo sa seksualnim porivima "
interesantno
hoces li se molim te odluciti sa cime promiskuitet ima veze i prosvetliti nas konacno?a, ono crveno je tek za smejanje..zar ti zaista ne vidis da TI radis upravo to? etiketiras, procenjujes prema svojim normama (u nekom postu cak si i definisala koliko tacno partenra jeste promiskuitet, decidirano si odredila granicu), sve vreme perfidno i to vrlo, vrlo perfidno, sa ponekom polusakrivenom uvredom u toboznjoj psihoanalizi, vredjas one koji mislei zive RAZLICITO od tebe...
Postoji li uopšte PRECIZNA definicija promiskuiteta? Evo, ja pogledala u Enciklopediji seksologije, i tamo nema.
Zanimljivo, ali nekada se devojci/ženi koja je menjala partnere (prihvatljiva cifra se ustoličavala spram vremena i sredine) davao pogrdan naziv "radodajka", a muškarac sa malim (ili nikakvim) ljubavničkim stažom bio je izvrgnut ruglu. Dakle, istovremeno smo imali dva radikalno različita pristupa: seksualno aktivna žena, sklona menjanju partnera, bila je "qrva", "drolja", pa i "nimfomanka", dok je isti takav muškarac bio "frajer"i "yebač" (u, naravno, pozitivnom smislu).
Vremena se menjaju, ali neke zablude ostaju iste.
A zašto bi bilo važno, tj. zanimljivo da znamo koliko je neko partnera imao, tj. promenio?
Da uporedimo sopstveni seksualni život sa njihovim, i ustanovimo koliko smo "normalniji", ili šta?
...........................................
E, ima onaj vic, kada baba kaže:
"Dok sam bila mlada, rado sam menjala. Sad mi je žao što nisam i nudila."
Znači, babu na stub srama!![]()
Jasno da sam napisala to sto jesam i to je moje misljenje(na stranu sto si u prethodnim postovima navodila neke druge stvari,kao npr da sam takve ljude nazivala bolesnima,a ovde to nigde ne vidim,ali ok).Zar teme na forumima i ne sluze za komunikaciju i razmenu misljenja?Ili mozda ja nisam smela da napisem ono sto mislim da ne bih izazvala gnev i osudu i da ne bih vise puta bila pitana-Ko si ti da mislis o tome to i to???E pa mislim to sto mislim(a vec sam napisala sve) i necu to promeniti.Nisam ja definisala nikakav broj vec ljudi koji su se bavili tom problematikom....Zaista vise nema smisla opterecivati ljude koji ovo citaju,nasom prepiskom,tako da ovim zavrsavam svaku dalju raspravu.I da,i dalje cu svoje misljenje iznositi jasno i decidirano, a kome se ne dopada napisano,neka preskoci moje postove ako ne zeli ili nema naviku da odmereno i kulturno komunicira.