Psihologija promiskuiteta

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Sta se krije u glavama promiskuitetnih ljudi? Da li je to fizicka / psihicka zavisnost kao u pitanju narkomanije gde pojedinac jednostavno ne moze da se kontolise vec se vodi impulsima, ili je nesto drugo u pitanju?
Da li promiskutetni ljudi ne mogu da vole, pa se ponasaju tako, ili jednostavno tako funkcionisu, bez obzira na svoje emocije?

svojevremeno sam kresno jednu promiskuitetnu najgore sto nema blage veze sa sexom i daje se 2% al ih je preko 10 promenila sa 20 god..steko sam utisak da bi zelela nekog zadrzati ali da se ne prilagodi ni trunke i da ostane razmazeni mentol

pa recimo da sam pre udaje često menjala momke , ali ne toliko da bih dobila etiketu "promiskuitetna"
opet ne tako malo da bih bila "dobra devojka" ili kako se već kaže
ja sam samo tražila nekog ko će me voleti koliko ja njega volim
a zaljubljivala sam se u svakog momka
čudan neki profil
hm

- - - - - - - - - -

očigledno sam naletala na pogrešne :aha:

pa recimo da sam pre udaje često menjala momke , ali ne toliko da bih dobila etiketu "promiskuitetna"
opet ne tako malo da bih bila "dobra devojka" ili kako se već kaže
ja sam samo tražila nekog ko će me voleti koliko ja njega volim
a zaljubljivala sam se u svakog momka
čudan neki profil
hm

- - - - - - - - - -

očigledno sam naletala na pogrešne :aha:

Pa, kad se bolje razmisli, ti i jesi baksuz !
Deklarišeš se kao muško, a kad se izjašnjavaš, radiš to u ženskom rodu.
Možda ti treba psiholog, a onda staratelj !?

Sta se krije u glavama promiskuitetnih ljudi? Da li je to fizicka / psihicka zavisnost kao u pitanju narkomanije gde pojedinac jednostavno ne moze da se kontolise vec se vodi impulsima, ili je nesto drugo u pitanju?
Da li promiskutetni ljudi ne mogu da vole, pa se ponasaju tako, ili jednostavno tako funkcionisu, bez obzira na svoje emocije?

Jer su tako u mogućnosti.:)
Predpostavljam da je većina ljudi bar u jednom delu života htela da bude promiskuitetna. Ne da bude sa skrndeljima ali da bude sa mnogo kvalitetnih:)
Bolje bi bilo da je pitanje, kako ti ljudi uspevaju da ih privedu toliko:)

Pa, kad se bolje razmisli, ti i jesi baksuz !
Deklarišeš se kao muško, a kad se izjašnjavaš, radiš to u ženskom rodu.
Možda ti treba psiholog, a onda staratelj !?

to što mi ispod slike piše muško ne znači da sam muško
i ne znači da želim da budem muško
nego eto
psiholog, psihijatar.. ne hvala
umem da popričam sama sa sobom kad zatreba
ja i ja lako rešimo problem

- - - - - - - - - -

Jer su tako u mogućnosti.:)
Predpostavljam da je većina ljudi bar u jednom delu života htela da bude promiskuitetna. Ne da bude sa skrndeljima ali da bude sa mnogo kvalitetnih:)
Bolje bi bilo da je pitanje, kako ti ljudi uspevaju da ih privedu toliko:)

nije teško privesti, teško je zadržati ako ti je to bila namera
ima dosta onih koji ne jure veze nego tek da na'vataju nešto da se hvale :(

to što mi ispod slike piše muško ne znači da sam muško
i ne znači da želim da budem muško
nego eto
psiholog, psihijatar.. ne hvala
umem da popričam sama sa sobom kad zatreba
ja i ja lako rešimo problem

- - - - - - - - - -

nije teško privesti, teško je zadržati ako ti je to bila namera
ima dosta onih koji ne jure veze nego tek da na'vataju nešto da se hvale :(

Ipak.....
Najubedljivija si u delu - "nego eto"....!
No comment !
:sad2:

Ja stvarno ne znam, šta je u glavama takvih ljudi, niti to možemo znati, a fala dragom Bogu i da ne možemo, verovatno bismo se uplašili, kao ljudi.

Ja lično, lično..mislim da je to problem u glavi, koji se manifestuje na fizičkom nivou.

To kako oni funkcionišu, (ne) vole, bez obzire na svoje (ne) emocije...to bi bio roman u mom maniru, ali da skratimo...i seciramo, kao žabu...ne vole, ne vezuju se, danas jesi, sutra nisi...pregaze te i gudbaj.

Nemaju ti ni obraza , jer im je obraz dupence...što misliš da bi im um bio pošten ili ona stvarčica verna, m?

Emocije...koje emocije? MiSim, čime da osećaju? Kad srca nemaju.

Šta pumpa tu krv, ja pojma nemam.

A, znam...ona stvar dole u gaćorkama. Da.

U globalu, duboko nesretni i nesređeni ljudi.

:hvala:

Ima svega...zavisnost.nemogucnost da vole a kroz promenu partnera ochekuju da njih neko zavoli...

promiskuitetni ljudi su promiskuitetni bas zato sto vole mnogo ljudi, a ne samo jednog :malav:

Ja stvarno ne znam, šta je u glavama takvih ljudi, niti to možemo znati, a fala dragom Bogu i da ne možemo, verovatno bismo se uplašili, kao ljudi.

Ja lično, lično..mislim da je to problem u glavi, koji se manifestuje na fizičkom nivou.

To kako oni funkcionišu, (ne) vole, bez obzire na svoje (ne) emocije...to bi bio roman u mom maniru, ali da skratimo...i seciramo, kao žabu...ne vole, ne vezuju se, danas jesi, sutra nisi...pregaze te i gudbaj.

Nemaju ti ni obraza , jer im je obraz dupence...što misliš da bi im um bio pošten ili ona stvarčica verna, m?

Emocije...koje emocije? MiSim, čime da osećaju? Kad srca nemaju.

Šta pumpa tu krv, ja pojma nemam.

A, znam...ona stvar dole u gaćorkama. Da.

U globalu, duboko nesretni i nesređeni ljudi.

:hvala:

Stvar je obrnuta. Nesrecna je ona osoba koja je potisnula svoje nagone i pocela se voditi nametnutom moralnoscu koja dolazi od drugih ( koja nema veze sa istinskom moralnoscu koja u sebi ukljucuje uzrok dela i njegovu posledicu) u tvom slucaju idejom boga o kojem ni ti ni oni koji su ti tu pricu servirali ne znaju nista i koji se mrste na najprirodniji cin prirode, koji opet u zavisnosti od vise faktora moze biti jednostavan cin zadovoljstva i kao takav ne mora uopste biti los, niti je, vec predstavlja normalno zadovoljenje i moze isto tako predstavljati delo obojeno ljubavlju, a vecina promiskuitetnih su majstori ljubavi jer su je proucili i znaju gde lezi i kako se do nje dolazi, i razumeju da suptilna nit veze kvalitetan seksualan cin sa srcem, organom kolektora emocija iz kojeg i nastaje ljubav. Sta vise, promiskuitetna osoba uopste ne deli ova dva fenomena odvojeno, vec naprotiv, oni su jedno i jedno podrzava drugo. Vatra ekstaze osigurava stabilizaciju, kao sto hemija izmedju njih dvoje osigurava i svojim koracima u ljubavnom zanosu dovodi do vrhunca koji se ispoljava u seksualnom cinu.

Ne mogu da vole vode se nagonima,
Imaju problem u srcu koje je zlo
okamenjeno

Jao boze, samo jos fali da bacate kletve i busite vudu lutkice promiskuitetnih, mozda i neku prigodnu lomacu da nalozite :lol:

Ako to ponasanje nije vremenski ograniceno, nije proces traganja za sobom i otkrivanje onoga sto ti odgovara i postaje samo sebi svrha, onda covek ima problem sa egom i nekom prazninom u sebi samom koju nista i niko ne moze da ispuni.
A ima i igranja igara, tj skrivene psiholoske dobiti, sto je opet uzrok neke velike praznine u emocionalnom sklopu koji najcesce nisu ispunili roditelji, ili neko drugi bitan.
Dakle, ne smatram ih nuzno zlim, bezosecajnim i prevrtljivim, samo su lose povezani iznutra i posle nekog vremena iznova i iznova shmercuju

Ja ih ne osuđujem.....ali kad oni krenu da kude one koji su kao oni, okrene mi se želudac....ko o čemu *urva o poštenju....i muški i ženski.....a šta je u njihovim glavama ne znam...uglavnom to porede sa hranom.....pa moram da jedem, ali ne mogu svaki dan da jedem pasulj....tako nekako...

Nisam strucnjak iz te oblasti ali mislim da promiskuitetne osobe ne moraju biti sve zavisnici, mislim da ima razlike, a i to da ne mogu da vole mislim da nije tacno...

Pretpostavljam da je u vecini slucajeva u pitanju neka vrsta kompleksa nize vrednosti, gde moraju sebi iznova i iznova da dokazuju da nesto vrede, da mogu da se svide drugim ljudima/da budu voljeni, a to sebi dokazuju kroz seks.

- - - - - - - - - -

U manjini slucajeva su prosto seks-manijaci :mrgreen:

Poslednja izmena:

potisnuta zelja za slobodom ispoljena na krivi nacin u vecini slucajeva ... a i ja bi trebao imati u zivotu harem, al zato sto tako meni treba

Back