- Poruka
- 1.071
Imam jednog prijatelja koji uvek tera kontru. Čak i kad se radi o nečemu što je do juče podržavao, ako vidi da neko drugi to podržava on krene da pljuje po tome i da kontrira. Kako objasniti te ljude, šta oni dobijaju time?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам и ја неколико таквих пријатеља, навијају за Партизан.
@ tema
Ne znam takve ljude, pomalo da ali da bas uvek teraju kontru, ne.
blajbi ti si oclicenje teranja kontre![]()
Zapravo nije.Kada čovek ne ume da se izrazi na način koji ostavlja utisak ( odsustvo mašte, inteligencije) jednom rečju na "kul" način, onda tera "kontru" jer nema šta drugo ponuditi a gladan je pažnje,
nisu ih tukli ko maleImam jednog prijatelja koji uvek tera kontru. Čak i kad se radi o nečemu što je do juče podržavao, ako vidi da neko drugi to podržava on krene da pljuje po tome i da kontrira. Kako objasniti te ljude, šta oni dobijaju time?
Najbitnije je ne nervirati se, ako je moguće. Ja imam jednog i oguglala sam na njegove komentare i prazne provokacije.
E NE OPALJUJU! ! !Mi smo ih zvali dežurnim kontrašima !
Bilo o čemu da se govori, oni opaljuju kontru.
Imam jednog prijatelja koji uvek tera kontru. Čak i kad se radi o nečemu što je do juče podržavao, ako vidi da neko drugi to podržava on krene da pljuje po tome i da kontrira. Kako objasniti te ljude, šta oni dobijaju time?
E NE OPALJUJU! ! !
- - - - - - - - - -
Radi se o težnji da se osvoji pažnja i to najpre suprotnog pola,ali je i prisutno "Alfašenje"-aktivnost
dostizanja alfa statusa...
U sportu je to normalno,u životu štrči ako je preterano...
Zapravo nije.Kada čovek ne ume da se izrazi na način koji ostavlja utisak ( odsustvo mašte, inteligencije) jednom rečju na "kul" način, onda tera "kontru" jer nema šta drugo ponuditi a gladan je pažnje,
Inferiorci i kompleksaši !