C comica223 Početnik Poruka 4 13.11.2021. u 23:02 - Psihologija kriminala #1 Ima li neko od vas iskustva u oblasti kriminalne ili forenzičke psihologije? Kolko ima posla u ovoj oblasti i kako postati stručnjak?
Ima li neko od vas iskustva u oblasti kriminalne ili forenzičke psihologije? Kolko ima posla u ovoj oblasti i kako postati stručnjak?
Metronomy Buduća legenda Banovan Poruka 49.444 14.11.2021. u 00:04 - Psihologija kriminala #2 Ti si naravno devojcica? Ima posla i tek dolazi vreme za taj posao, a on i jeste za zene.
C comica223 Početnik Poruka 4 14.11.2021. u 00:11 - Psihologija kriminala #3 Metronomy: Ti si naravno devojcica? Ima posla i tek dolazi vreme za taj posao, a on i jeste za zene. Kliknite za proširenje... da, svesna sam da posao nije stereotipičan za žene i da je "muški". Zašto bi me to sprečilo?
Metronomy: Ti si naravno devojcica? Ima posla i tek dolazi vreme za taj posao, a on i jeste za zene. Kliknite za proširenje... da, svesna sam da posao nije stereotipičan za žene i da je "muški". Zašto bi me to sprečilo?
Metronomy Buduća legenda Banovan Poruka 49.444 14.11.2021. u 00:14 - Psihologija kriminala #4 comica223: da, svesna sam da posao nije stereotipičan za žene i da je "muški". Zašto bi me to sprečilo? Kliknite za proširenje... naprotiv, ja i kazem da jeste za zene....sta ti citas?
comica223: da, svesna sam da posao nije stereotipičan za žene i da je "muški". Zašto bi me to sprečilo? Kliknite za proširenje... naprotiv, ja i kazem da jeste za zene....sta ti citas?
Paula black cat VIP Poruka 40.464 14.11.2021. u 17:27 - Psihologija kriminala #5 comica223: Ima li neko od vas iskustva u oblasti kriminalne ili forenzičke psihologije? Kolko ima posla u ovoj oblasti i kako postati stručnjak? Kliknite za proširenje... opa, kolega sa Fakulteta bezbednosti se time bavi.
comica223: Ima li neko od vas iskustva u oblasti kriminalne ili forenzičke psihologije? Kolko ima posla u ovoj oblasti i kako postati stručnjak? Kliknite za proširenje... opa, kolega sa Fakulteta bezbednosti se time bavi.