PSIHOLOGIJA AVATARA

divlja u srcu:
Vidite sta sam pronasla.
Iznosim samo najtipicnije, a vi prosudite sami. :-)

Animal Avatars

Animal avatars are some of the most popular at the Palace. Some people come as their pets. Because animals symbolize certain traits or attributes in myth as well as popular culture (e.g., strength, loyalty, grace, independence, cunning, transcendence), the animal chosen for an avatar probably bears psychological significance to the person - perhaps representing some real aspect of his or her identity, or some characteristic admired by the person. Thinking in the tradition of the Native American, we might even regard an animal avatar as being an individuals "totem" - i.e., a symbol of one's essential nature or potential.

Ha,ha,ha bas licim na ovog medu.A i to su mi najomiljenije igracke.Ja sam maja,jos uvek spavam sa mecom :D

Ma ja sam se setila, kad sam videla Mim najboljeg dela mog omiljenog crtaća - kad se Mim i Merlin svađaju pa se međusobno pretvaraju u životinje, pa na kraju Mim ostane da kuka u krevetu sa temperaturom jer se Merlin pretvorio u virus...

Eto, to je to.

LPhoklica:
Ja u svom imam tužnu Battercup, volim tu malu. Ovo je bila jedna slika gde je ona tužna, želela sam baš takvu. Šta to govori o meni, pa... ništa. (:

My little buttercup, has the sweetest smile
Dear little buttercup won't you stay awhile
You and I will settle down in a cottage built for two

Dear little buttercup
Sweet little buttercup,
My little buttercup
I love you! :D

Tri amigosa! :P

Steffan:
Ma volim volim!!! :P samo ne volim da su mi od svih korisnika prikazane slicice, potpisi i avatori.. previse sarenisa... :? vise volim da zavirim u profile i onda natenane da uzivam u njima.. :lol:

Stefi ..mislim da bi bilo super...da...bar na jedan dan..npr danas...ti i lozac..(Bukija nam nesto nema) stavite vase slikice...bar za nas....tj. za -nase- .....Moze....????????..;-) :-)

Back