bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Imam problem, ne znam da li mi je potreban psihijatar ili psiholog i nisam imala nikakvih iskustava u vezi sa sličnim. Pre nekog vremena me je ostavio momak nakon dugogodišnje veze i zajedničkog života i našao drugu, sve se odigralo u tri dana a ja već neko vreme ne mogu da dođem sebi. Teoretski sam svesna činjenica da me jednostavno više ne voli i da ja nisam deo njegovog života, ali ne umem da se pomirim sa tim a još manje izborim. Ne mogu da jedem, izgubila sam apetit, imam napade plača, izgubila sam volju za životom, nemam želju ni za čim apsolutno. Kada saznam nešto o njemu svaki put to ponovo preživljavam i počinjem da se tresem.Mislim da mi je hitno potrebna stručna pomoć jer mi svakakve gluposti padaju na pamet. Molim Vas da ako neko ko je imao slično ili isto iskustvo i zna neko stručno lice u Beogradu koje mi može pomoći da mi ga preporuči![]()
Tvoje stanje je odprilike normalno za datu situaciju ali varira od osobe do osobe sa slicnim simptomima razlicitog intenziteta i trajanja....
Nemoj da boravis u zajednickom drustvu (koje i njga zna) izbaci i sakrij sve vase zajednicke stvari, nikako ne slusaj pesme koje ste slusali zajedno, izlazi sto vise sa pozitivnim osobama koje su solo, Provodi sto vise vremena van kuce.Kada ti se place isplaci se slobodno nemoj da se stezes, tako je bolje, oslobadjas se napetosti, nemoj da radis gluposti kao devojke kada kazu e bas necu zbog njega da placem, a podsvest se puni.....Slobodno znaci placi, musti agrsivnu muziku, deri se, histerisi.....
Moras da jedes, uzmi jedi svu onu hranu koju volis i razmisljaj o njoj dok je je jedes i kako je ukusna......Na ovaj nacin skocice ti nivo serotonina hormona srece...
Na celu ovu pricu gledaj kao na nesto sto se desava svakom i stalno, i budi srecna da se desilo sada nego da se desilo npr kada bi usli u brak ili posle 3-5 godina braka a jos imate i decu npr....
Znaci znam da je tesko ali raduj se toj cinjenici - desilo se na vreme....
Ima jos puno ljudi koji su u slicnoj situaciji, izadji sa nekim drugarom koga je ostavila neka devojka itd, bice ti lakse, oni znaju da slusaju zene....
Pokusaj da na vreme legnes da spavas ovo mnogo utice na celo stanje......Izadji po 1 napolju do nekog parka, sume, uzmi setaj disi svez vazduh, malo brzi hod radi rekreacije....
Ne brini se, i ne ocekuj da ti bude bolje odmah, to je normalno, samo misli na to da ces da istrajes i da moras da istrajes i veruj mi bice bolje svakog dana....
Jednog dana probudices se i recices ccc kakva sam ja budala bila bRu zLi je u pravu bio.....
Gluposti nemoj nikakve da pravis - to te sve udaljava od cilja i pozitivne situacije.....
Pozdrav...