NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
a svako misli da nije on taj? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soriska!
Cim cujem, vidim reci psiho modo ili pop, vec vristim Fridaaa! (&$8w19'01!!"))*?
Ja bih samo da izrazim teško gnušanje koje se može meriti sa srkom gorke prejake kafe na razdraženi želudac, i to iz razloga zlouporabe mog nicka, koja zlouporaba predstavlja teško kršenje autorskih i ljudskih prava, povredu žiga i imena, zbog čega je moja cvetičanstvenost indirektno dovedena u vezu sa psihomodo popom![]()
Nema pomoći i opravdanja; od danas smo na ratnoj nozi...ijaooooo, to nikako nisam smeo dozvoliti sebi... šta ću sad...
...hoće li pomoći izvinjenje ili neko dobro opravdanje...
...ili je dovoljno...
...opravdanje bi moglo biti npr: cvetna i cvećka nije isto, kao ni nike i najk, sony i soni, nokia i nokla, adidis itd...![]()
Pjevanje mi jedino i preostajeKao i svi kvalitetni egomanijaci zapevaj...
Fridaaaaaaaa je bila moja kraljica! Frida, Fridaaa....Fridaaaaaa!!!!![]()
Vjerovatno sam u većinu rasprava na temama ušao čisto da bih nešto pisao izvlačio kontra argumente i zabavio se na par minuta a ne iz nekog uvjerenja. O većin ovih stvari čovjek i ne razmišlja tj. nema izgrađen stav već se u sekundi opredjeli za jednu teoriju i onda pokušava da izgradi slučaj.
svidja mi se kako razmisljas ne samo u vezi sa ovim....sad ce ovi psiho da me napadnu da se shlihtam![]()