psiho-modo-pop

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih samo da izrazim teško gnušanje koje se može meriti sa srkom gorke prejake kafe na razdraženi želudac, i to iz razloga zlouporabe mog nicka, koja zlouporaba predstavlja teško kršenje autorskih i ljudskih prava, povredu žiga i imena, zbog čega je moja cvetičanstvenost indirektno dovedena u vezu sa psihomodo popom :zimag:

Ja bih samo da izrazim teško gnušanje koje se može meriti sa srkom gorke prejake kafe na razdraženi želudac, i to iz razloga zlouporabe mog nicka, koja zlouporaba predstavlja teško kršenje autorskih i ljudskih prava, povredu žiga i imena, zbog čega je moja cvetičanstvenost indirektno dovedena u vezu sa psihomodo popom :zimag:

...ijaooooo, to nikako nisam smeo dozvoliti sebi... šta ću sad...:cry:
...hoće li pomoći izvinjenje ili neko dobro opravdanje...:lol:
...ili je dovoljno...:cmok:
...opravdanje bi moglo biti npr: cvetna i cvećka nije isto, kao ni nike i najk, sony i soni, nokia i nokla, adidis itd...:lol:

...ijaooooo, to nikako nisam smeo dozvoliti sebi... šta ću sad...:cry:
...hoće li pomoći izvinjenje ili neko dobro opravdanje...:lol:
...ili je dovoljno...:cmok:
...opravdanje bi moglo biti npr: cvetna i cvećka nije isto, kao ni nike i najk, sony i soni, nokia i nokla, adidis itd...:lol:
Nema pomoći i opravdanja; od danas smo na ratnoj nozi :malav:

- - - - - - - - - -

Kao i svi kvalitetni egomanijaci zapevaj...

:malav:

Pjevanje mi jedino i preostaje :malav:

Inače, Psihomodo pop... muzika moje mladosti i mog rodnog grada :)

Vjerovatno sam u većinu rasprava na temama ušao čisto da bih nešto pisao izvlačio kontra argumente i zabavio se na par minuta a ne iz nekog uvjerenja. O većin ovih stvari čovjek i ne razmišlja tj. nema izgrađen stav već se u sekundi opredjeli za jednu teoriju i onda pokušava da izgradi slučaj.

Fridaaaaaaaa je bila moja kraljica! Frida, Fridaaa....Fridaaaaaa!!!!
rockon-1.gif

Bolji je "Telegram Sem", ono kad krene: "... Psihomodo je lud, Psihomodo je lud, svaka zena u gradu s njim pocinila bi blud..."

:D

Vjerovatno sam u većinu rasprava na temama ušao čisto da bih nešto pisao izvlačio kontra argumente i zabavio se na par minuta a ne iz nekog uvjerenja. O većin ovih stvari čovjek i ne razmišlja tj. nema izgrađen stav već se u sekundi opredjeli za jednu teoriju i onda pokušava da izgradi slučaj.

svidja mi se kako razmisljas ne samo u vezi sa ovim....sad ce ovi psiho da me napadnu da se shlihtamz:cry:

Back