minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Psihološki univerzum je na jedan klik od vas!
Naš dragi i prelepi forum je samo jedna mrvica tog beskrajnog univerzuma. Ali bez obzira što je tako mali tu možemo sresti sijaset raznoraznih egzotičnih cvećki.
Ja bih temu usmerio prema tim cvećkama, ako uzvišena moderacija nema ništa protiv.
Dosta psiho oboljenja se manifestuje tek na internetu, nauka tek pušta prve korake u tom smeru. Ali da pustimo nauku, imam gomilu pitanja za vas.
Šta radite kada ocenite da je neko psiho? Većina će odgovoriti 'ma ja to ignorišem' nemam problema sa time. Koliko vidim po temama situacija je baš suprotna!?
Dosta ljudi udje u duel, prepiranje, obično ćaskanje sa psiho-cvećkom. Komunikacija oscilira od blagoglagoljive do najgrdjih vredjanja i prostakluka, nekima je to postao i hobi.
Neki jednostavno odu sa foruma ili se bar prenikuju, mada ovo drugo i cvećke rede, što dobrovoljno što pod prinudom. Pod psiho-cvećkama ne smatram baš neke prave
seriske ubice, fanatike ove-one, nego one male što nisu baš skroz pod vinklom.
Našao sam i neku definiciju:
jedna opsesivna potreba za nametanjem svoje volje, stavova, ideja ili iluzija drugima, s ciljem da bi se oni kontrolisali.
mada bih je malo i nadogradio ali bih to prepustio vama.
Dakle, pitanja:
Da li ste se našli oči u oči sa cvećkom, tj. tastatura ka tastaturi, monitor ka monitoru?
Kako ste je identifikovali?
Kako se postaviti?
Kako se braniti?
Očekijete li nečiju zaštitu?
Da li ste se našli u ulozi žrtve?
Da li je ovakva tema uopšte potrebna na pdf-u žene?
Zamolio bih da nikoga ne prozivate konkretno, ako je to moguće.