Psihicko zdravlje

• Začetnik teme Začetnik teme Pluvo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gasiti teme koje spominju nase "igrace" DA ili NE ?

• DA

glasova: 2 25,0%
  • NE

glasova: 6 75,0%

• Ukupno glasova
    8
Pokazano nezanje sutiranja lotpe na ovom EP od strane nase reprezentacije mi je dalo povod da otvorim anketu.
Da li sve teme koje se ticu nase bruke treba ugasiti ?
Nasi igraci jesu nesposobni za medalju. Dodavanja su kao iz pete seoske lige. Ali, ne mozemo zabraniti da ljudi ne pisu o tome. Sport je to. Usponi i padovi. Mada, sa nasim fudbalom samo padovi. :D

Ај будимо поштени, бар се нису обрукали. Све утакмице смо били ту негде. А сетите се да смо умели примити ижпо шест комада. А што су наша ( и моја) очекивања изгледа нереална, то је наш ( и мој) проблем!!

Ај будимо поштени, бар се нису обрукали. Све утакмице смо били ту негде. А сетите се да смо умели примити ижпо шест комада. А што су наша ( и моја) очекивања изгледа нереална, то је наш ( и мој) проблем!!

Postujem tvoje misljenje ali moja ocekivanja nisu bila da prodjemo grupu kao ni da damo samo 1 gol !
Za 270min igre 1 gol ... Bolje da smo dobili po 6 komada na svakoj utakmici (SVAKA CAST RAJKOVICU) nego kao pictketine neke trckarali bez idele lepvo desno po travi.

Postujem tvoje misljenje ali moja ocekivanja nisu bila da prodjemo grupu kao ni da damo samo 1 gol !
Za 270min igre 1 gol ... Bolje da smo dobili po 6 komada na svakoj utakmici (SVAKA CAST RAJKOVICU) nego kao pictketine neke trckarali bez idele lepvo desno po travi.
И ја поштујем то што ти кажеш, али осећам револт, и свакако верујем да не би тако писао да смо примали по шест комада. Треба бити поштен и признати да смо тај ниво, од селектора па на ниже. Савез нећу ни да коментаришем.

Prvi sut u okvir gola u zaustavnom vremenu nije bruka?

Back