Ja sam doktor, specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa 40 godina radnog iskustva,psihički stabilna osoba,želim da Vam pomognem a ne da vodim duele.
Vratimo se u psihofizički razvoj od prve do 20 godine života.Ko se od nas maksimalno psihofizički razvio koliko geni dozvoljavaju? Nažalost niko i nikad.
Ključno u tom periodu života treba prikupiti što više informacvija o životu i svom organizmu.Organizam je stariji od mene zbog genskog softvera koji potiče od roditelja,deka, baka,prabaka,pradeka i tako unazad do bezkonačnosti.Mi kad se rodimo neophodan nam je što kvalitetniji psihofizički razvoj a kasnije održavanje nivoa zdravlja.
Fizička kondicija je osnov zdravlja i osnov psihičke stabilnosti.Zatim sledi dokazivanje sebi da ste uspešni u:EMOTIVNOM ŽIVOTU, SEKSUALNOJ AKTIVNOSTI,BRAKU I PORODICI I NA KRAJU U PROFESIJI I RAZNIM HOBIJIMA. Sve ostalo je filozofija i kajanje zbog propuštenog.Ja u 68 godini pišem knjige o svim životnim i lekarskim iskustvima tako da Vaša primedba o knjigama ne stoji.Zbog tih površnih neozbiljnih primedbi najbolje da se povučem iz foruma i neka moje znanje ode gde odu i mnoga znanja.Jeste sada makar malo zadovoljni.Molim Vas živite maksimalno u sadašnjosti,imaćete dobru prošlost i bićete non stop psihički stabilni.To je moje znanje i iskustvo ili obrnuto.
Javite da li ste sada zadovoljni.