ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Шта се правиш луд, ко је напустио џукца који се окотио негде у некој рупи поред насеља?Људи, ко други може да напусти домаћу животињу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта се правиш луд, ко је напустио џукца који се окотио негде у некој рупи поред насеља?Људи, ко други може да напусти домаћу животињу
Jedna od glupljih izjava od nekoga ko se smatra ljubiteljem macaka,bar si mogla malo da se raspitas koliko ima rasa macaka,kako su nastajale...itd.Divlja macka i domaca imaju samo spolkasne karakteristike slicne,sve ostalo je nebuloza porediti.Kao da poredis vuka i nemackog ovcara,jbg,lice,znaci isti su u svemu
Drugo,ako se deklarises kao ljubitelj zivotinja,neshvatljiva mi je tolika mrznja prema psima i ljudima koji ih vole,to prelazi u patologiju.
Ja volim pse,ali ne mrzim macke,cak mogu da budu i zanimljive ponekad.
I da,ima dovoljno primera napada macaka na ljude,shodno njihovoj velicini obicno nisu smrtonosni ali se zavrsavaju vrlo gadnim infekcijama i povredama.
Шта се правиш луд, ко је напустио џукца који се окотио негде у некој рупи поред насеља?
Овде се неко итекако "прави луд" ,али то свакако нисам ја. "џукци" о којима ти говориш јесу резултат напушања њихових родитеља и предака. Без људи не би било никаквих паса, као ни осталих домаћих животиња. Нећемо ваљда сад и око тога да се споримо ?![]()
Ето ти ћеш ме научити. Ово ти је афричка дивља мачка:
![]()
Практично никакве 'људске интервенције' нема, иста је као домаћа. Ево, тако и пише:
Today’s domestic cats are generally believed to be descendants of the African Wildcat, which were tamed by the Egyptians over 4000 years ago to control rats and mice raiding their granaries. Apart from the obvious difference in their ear coloration and the longer legs, the African Wildcat is easily mistaken for a domestic cat. Interbreeding is possible as they are so closely related to domestic cats.
http://www.emdonenilodge.com/cat-rehabilitation/the-cats/african-wildcat/
![]()
Једна од хипотеза - " верује се"
Identicna po spoljasnjim osobinama.I tu se slicnost zavrsava,probaj da je drzis u kuci ili stanu.To ti i govorim,ali od mrznje ti informacija ne dolazi dalje od oka...Нема шта да се не верује, данашња животиња је идентична оригиналу.
Identicna po spoljasnjim osobinama.I tu se slicnost zavrsava,probaj da je drzis u kuci ili stanu.To ti i govorim,ali od mrznje ti informacija ne dolazi dalje od oka...
Овде се неко итекако "прави луд" ,али то свакако нисам ја. "џукци" о којима ти говориш јесу резултат напушања њихових родитеља и предака. Без људи не би било никаквих паса, као ни осталих домаћих животиња. Нећемо ваљда сад и око тога да се споримо ?![]()
Де да ти се лињају по стану бре..Identicna po spoljasnjim osobinama.I tu se slicnost zavrsava,probaj da je drzis u kuci ili stanu.To ti i govorim,ali od mrznje ti informacija ne dolazi dalje od oka...
Де да ти се лињају по стану бре..
Ахам. дакле ипак појам "напуштени пси" није тачан, зар не? Те псе ипак нико није напустио, него је напустио њихове претке, ако је теби веровати, пошто си матор ко библија свакако си био тамо па знаш да ниједан није рецимо побегао, или се нпр, изгубио, него су баш све њих, мислим на те претке, напустили власници???
Кога бре ви више зајебавате овде, јел ви мислите да су људи толики дебили?.
Јакако, сем кад се поведе реч о псима, онда смо "ми људи одговорни јер су пси на улицама", јел тако беше? Онда се неки крију иза множине.Овде се не воде разговори са људима генерално , него ми као појединци разговарамо са другим поједницима. Преме томе не постојимо "ми" и не постојите "ви". свако одговара за за то што каже сам.Према томе контролиши мало начин на који комунцираш и немој да се кријеш иза множине.
Јакако, сем кад се поведе реч о псима, онда смо "ми људи одговорни јер су пси на улицама", јел тако беше? Онда се неки крију иза множине.
[/QUOTE
За напуштање паса , небригу око њиховог држања итд. су одговорни појединци и то је оно што се покушава да оствари законском регулативом, како се не би скривали иза множине. Такође и свако насиље над животињама или залагање за насие је такође појединачно за шта треба да одговарају појединци.
Али су ето овоме пуна уста законске регулативе, све му параграфи излазе из ушију.Нема никакве контроле ничега. На улазу на Аду Циганлију тј на Савско језеро постоји више табли на којима се јасно види прецртано псето. Мислите да то спречава ментоле да их довлаче на шеталиште па и плажу? Нормално да не а када неко тј ја напомене да крше прописе онда испаљују пароле да ко не воли животиње (читај - псе) не воли ни људе и оно, сипају примитивне увреде јер шта би друго тај сој
полуљуди друго и сипао.