Psi spavaju po ulici, psi samo spavaju...

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Da li je neko primetio da nema više čopora pasa, svaki za sebe, ali najčudnije je što svi oni- spavaju! Gde god da krenem, maltene da ih prekoraciš! To se ne budi, to nije normalno...
Ja inače spadam u osobe koje su kroz život uvek nahranile i mazile ulične pse, sad imam jednog koga poznajem od rođenja tu u naselju, prvo sam mislila da spava toliko zato što je beba, evo sad ima godinu i po dana, ne može glavu uspravno da drži, malo otvori oči, vidi ko je, i opet zaspi.
I kroz ceo grad fenomen "usnuli psi".
Šta se dešava?!

I Meni je to isto prošlo kroz glavu, pa nisam ranije otvarala temu, ali zar misliš da su oni toliko inteligentni da zaključe da njihov život maltene nema smisla...

Pa ne, to je vise kao neka refleksna reakcija. Imam macka koji recimo spava 18 sati dnevno. U pocetku mi je to bilo malo cudno, cak i zabrinjavajuce, a onda se zapitas "a sta koji q macak ima da radi osim da jede, spava i tu i tamo da ga neko iscima da se igra". Tako da, mislim da nije to neka njihova svesna odluka koliko posledica toga da gde god se okrenu spavanje im se automatski namece kao najbolja opcija

• Tužan
Reactions: DUH
Moguće da su sterilisani, moguće da ih je način ishrane promenio, kao golubove što postaju sve deblji i tromiji i više se ni ne potrude da ti ne uleću u facu, i jedva polete uvis kad baš moraju

Mada, kaže mi drugarica stalno kad dolazi iz ino da ovo uviđa i kod ljudi u prevozu, da smo letargični, bez volje za životom, i sa šlaufima (njene reči)
Kod njih se mnogo lakše korisi bajs svuda i pešači

Da li je neko primetio da nema više čopora pasa, svaki za sebe, ali najčudnije je što svi oni- spavaju! Gde god da krenem, maltene da ih prekoraciš! To se ne budi, to nije normalno...
Ja inače spadam u osobe koje su kroz život uvek nahranile i mazile ulične pse, sad imam jednog koga poznajem od rođenja tu u naselju, prvo sam mislila da spava toliko zato što je beba, evo sad ima godinu i po dana, ne može glavu uspravno da drži, malo otvori oči, vidi ko je, i opet zaspi.
I kroz ceo grad fenomen "usnuli psi".
Šta se dešava?!

Кемтрејлсима нас засипају Американци из авијона, а они не утичу само на људи, већ и на кучики.

Samo sam čekala da neko ovo kaže!
Ja bih mogla opušteno i na "Teoriju zavere" jer sam ubeđena da to rade i (sa) ljudima.
@Eurus navede odličan primer za debelog goluba koji poleti samo ako baš mora.

Neko to od gore vidi sve, hoće hranom sve da nas pobije...
Ako je tako,zaista spada u teorije zavera.
Da ce aditivi iz hrane koju ulicni psi i nemaju bas u izobilju izmedju ostalog,da uspavaju pse,ljude,ptice...itd.

• Podržavam
Reactions: DUH

Back