ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Можда је предвиђено "Забрањено за псе и муслимане"
Не, пси увек иду у пакету са Србима, јасно ми је и зашто. Увек буде оно, ЗАБРАЊЕНО ЗА СРБЕ И ПСЕ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда је предвиђено "Забрањено за псе и муслимане"
И то је теби праведно и нормално?
Не, пси увек иду у пакету са Србима, јасно ми је и зашто. Увек буде оно, ЗАБРАЊЕНО ЗА СРБЕ И ПСЕ.
Јесте, али они седе кући, а керине засеравају околину...Ја лично не би имала ништа против да неко у свом стану има папагаје, рибице, корњаче...
Ја сам то видела само на омоту албума муџахеДина Мерлина
Јесте, али они седе кући, а керине засеравају околину...
Аха, колико њих то ради?Онда нека власник сакупља гованца за својим псом.
Аха, колико њих то ради?
И опет, чему двоструки аршини, неке домаће животиње могу по граду, а неке не могу...
Да је то само тамо...
А кунића? Или јаренце?Ретко ко.
То стварно не знам, заиста не разумем зашто је неком забрањено да шета свог магарца по граду![]()
А кунића? Или јаренце?
Значи имамо дискриминацију животиња, пошто једино пси могу.Кад би се сви они пустили у промет град би личио на зоолошки врт.
Значи имамо дискриминацију животиња, пошто једино пси могу.
И, на шта личи град са свим тим џукелама?
Па наравно да ниси видела кад је забрањено. У овом народу се створио култ керова, па нам изгледа нормално да се керетине шетају улицама, али зато је јааако чудно замислити неке друге, чак и мирољубиве животиње....Па ја још нисам видела да неко у граду држи јариће, магарце и остале домаће животиње, док су пси честа појава и наравно да понекад морају да се прошетају. Град изгледа нормално, јер сигурно нема сто хиљада паса који се шетају.
Па наравно да ниси видела кад је забрањено. У овом народу се створио култ керова, па нам изгледа нормално да се керетине шетају улицама, али зато је јааако чудно замислити неке друге, чак и мирољубиве животиње....
А што се броја тиче, зависи од града, Београд има око 15000 луталица и ваљда око 150 000 власничких џукела, тако да ето, ниси у праву, им преко 100000 паса који се шетју и засеравају околину...
За псе луталице сваки град треба да се побрине, тј. да их склони. Мислила сам нема у исто време сто хиљада паса који се шетају, а врло је вероватно да доста људи држи псе. А и могу да приметим твоју мржњу према псима.
Само је питање где да их склони.
А што се мржње тиче грешиш, ја волим псе, али не волим људе који су побркали ствари па им пси дођу као људи, а Србија је пуна таквих, постали смо болесна нација са свим тим керовима по становима, креветима, и по улицама, не можеш да кажеш смислену реч о керовима а да ти се не накаче жентураче које имају ко зна колико година, немају децу и не планирају да их имају, али зато падају у несвест на џукеле..