Psi napadaju

Naše celo društvo je postalo pokondirena tikva jedna velika.
Karikatura humanosti i carstvo mizantropije.
Srećom pa psi ne razumeju o čemu baljezgaju njihovi obožavaoci, jer bi im se i sami smejali.
Jeote, kad god sam imao prilike da držim, imao sam nekog psa dodžera i nikad nijednom nije ništa nedostajalo...ni hrane ni prostora ni ljubavi.
Nisam im dozvoljavao da laju na prolaznike pored ograde, zapravo nisam im nikada dozvoljavao da laju bez veze satima. Naročito ne noću. Nisam ih puštao na ulicu da trče bez veze, uvek na povocu.
Ovi današnji vlasnici pasa ne znaju ni sami zašto drže psa. Zato što je to sad u trendu. Imati psa je kao imati telefon. Svi imaju pa hajd. Gledam mnoge stroge drka*džije kako sa kukuljicama na tintarama "šetaju" rasne 50-kilogramske kerove - drže povodac u ruci a ker trči okolo slobodan. A lik sav bitan bre, ima svog najboljeg ortaka kera sine, sve ga sluša ker (kad već neće ljudi da ga slušaju jer je verovatno mnogo izdr-kan lik).
Poruka svim kerovođama - volite bre svoje ljubimce i prestanite da ih pretpostavljate ljudima.
Ćuti i voli i ne se*ri.

Naše celo društvo je postalo pokondirena tikva jedna velika.
Karikatura humanosti i carstvo mizantropije.
Srećom pa psi ne razumeju o čemu baljezgaju njihovi obožavaoci, jer bi im se i sami smejali.
Jeote, kad god sam imao prilike da držim, imao sam nekog psa dodžera i nikad nijednom nije ništa nedostajalo...ni hrane ni prostora ni ljubavi.
Nisam im dozvoljavao da laju na prolaznike pored ograde, zapravo nisam im nikada dozvoljavao da laju bez veze satima. Naročito ne noću. Nisam ih puštao na ulicu da trče bez veze, uvek na povocu.
Ovi današnji vlasnici pasa ne znaju ni sami zašto drže psa. Zato što je to sad u trendu. Imati psa je kao imati telefon. Svi imaju pa hajd. Gledam mnoge stroge drka*džije kako sa kukuljicama na tintarama "šetaju" rasne 50-kilogramske kerove - drže povodac u ruci a ker trči okolo slobodan. A lik sav bitan bre, ima svog najboljeg ortaka kera sine, sve ga sluša ker (kad već neće ljudi da ga slušaju jer je verovatno mnogo izdr-kan lik).
Poruka svim kerovođama - volite bre svoje ljubimce i prestanite da ih pretpostavljate ljudima.
Ćuti i voli i ne se*ri.

U poslednje vreme je sve manje velikih službenih pasa. Ljudi većinom, ali baš ogromnom većinom, drže toj pse. Male pse koji nisu skupi niti opasni. Među njima su "najagresivniji" patuljasti šnauceri i mopsovi. :lol:

Problem je što ljudi ne znaju da li je neki pas, od 20 - 30 ili više kila, opasan ili nije. I ne moraju da znaju, jer je vlasnik dužan da psa drži na povocu, osim u parkovima označenim za puštanje.
Suština je da ni vlasnik psa ne zna kako će njegov pas da reaguje u svakoj situaciji.

Problem je što ljudi ne znaju da li je neki pas, od 20 - 30 ili više kila, opasan ili nije. I ne moraju da znaju, jer je vlasnik dužan da psa drži na povocu, osim u parkovima označenim za puštanje.
Suština je da ni vlasnik psa ne zna kako će njegov pas da reaguje u svakoj situaciji.

ali ako vlasnik psihicki kontrolise psa

onda nema problema

ONDA ON NECE

http://www.blic.rs/vesti/hronika/horor-u-skoli-u-sapcu-staford-izujedao-troje-dece/yblk81f

Власника пса доживотно у творза.

Забранити држање раса које могу да угрозе становништво.

Moj bratanac išetao bebicu u kolicima,
pritrčao nevezani staford ...

Kaže bratanac,
kad sam zviznuo šamarčinu vlasniku triputa se okrenuo !

Pitam ja zabrinuto :
- A straford ?
- Ma samo šeni okolo i maše repom !

Vlasnik je par dana kasnije prodao to kuče !

Moj bratanac išetao bebicu u kolicima,
pritrčao nevezani staford ...

Kaže bratanac,
kad sam zviznuo šamarčinu vlasniku triputa se okrenuo !

Pitam ja zabrinuto :
- A straford ?
- Ma samo šeni okolo i maše repom !

Vlasnik je par dana kasnije prodao to kuče !

Требао је да му скаче по лобањи за тај страх. Свако ко мисли да је ок да се те расе шетају градом, нека своје дете од годину две остави поред необезбеђеног стафорда, или било ког пса чији ујед може да убије или осакати.

Back