PSI LUTALICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se kod nas kkaze nje zvaka za seljaka svaka budala opsss sorry ne smem da vredjam kupi psa kada preraste ili mu dosadi najlakse je izbaciti ga na ulicu i problem resem za tu b**** ops ponovo ali a vreeme sam stao o tako u krug NE treba svako da ima psa i pas ima osecanja i zivo je bice
PROTIV SAM IZBACIVANJA PASA NA ULICU UI NARAVNO UBIJANJA.
CRKO ONAJ KO MI UBIO MOG PSA

I ja se potpuno slazem. Protiv sam izbacivanja zivotinja na ulicu, a posebno mi je zao sto takvi psi posle uglavnom zavrse u kafileriji...To je jako tuzno i mislim da treba da se svi nekako trudimo da zastitimo pse! Kad sinteri dodju u moj kraj gde ima dosta kucica, mi svi odbranimo pse i ne dozvolimo da ih odvedu. Mislim da sve treba nesto slicno da preduzmu.
:P

Moram da ukažem na drugu stranu ove priče.Jedno vreme lutalica je bilo toliko da smo morali da pratimo decu do škole a nismo smeli da ih šaljemo ni u prodavnicu ni da bace smeće(oko kontejnera ih je bilo najviše).Napadali su žene i decu(nijednog muškarca), ugrizli najmanje osmoro-koliko ja znam. Primali su se tetanusi, zvali šinteri, lovci, a onda je jedan čovek čije je dete bilo napadnuto samleo otrov za pacove,staklo od pivske flaše i mleveno meso i sve ih potrovao.Koliko to god to strašno zvučalo, laknulo nam je. Osećali smo se kao da živimo pod opsadom na ulicama Kalkute.
Da je, nedaj Bože moje dete bilo u opasnosti, mogla bih da ih koljem ili pucam u njih na sred ulice. Svako ima svoje prioritete.

Cao
fina tema samo nema mnogo zainteresovanih a trbalo bi
Neznam da li znate ali u zadnji godinu dana je mnogo u lcnih kerova sterilisano i svakom je stavljena ogrlica.Ogrlice izgledaju obicno kao parce kanapa a ima ih u raznim bojama
To znam jer i ja imam kera kucnog doduse pa su me cesto napadali kada ih setam
Inace na tome mozemo da zahvalimo fondaciji brizit bardo ona je osnovala taj azil, pa ako imate problema sa kerovima u kraju bolje zovite njih
Cisto da se zna ulicne kerove nepodnosim i smatram da ih treba istrbiti
toliko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back