Psi Lutalica, ko ih hoce??

SyoncMaster2

Zainteresovan član
Poruka
232
Ovako, kod mene u naselju je neko izbacio nekog retrivera, ona se ostenila i sada ima kucice.. mislim da su neki mesanci ali ko hoce ostala su jos 3..i nema vise belih.. z:( zakasnio sam.. tako da ima nekih braonkastih...
Evo ko hoce .. Tacno su naspram Zgrada broj 11 u Peresegedinca na Novom Beogradu..
Ispod stepenica...

Poslednja izmena od moderatora:
Sliku tesko..posto ih ja nemazim.. o njima brine "copor" klinaca.. znaci njihovi roditelji hranu sve donose.. non stop su sa njima.. itd.A stvarno ne znam kolko su stari ni da li je muzjak/zenka..posto njihova "mama" nije bas nesto raspolozena da ih ja cackam posto me nepoznaje.. ..inace prilicno su mladi(mali) tako da to je od skoro.. :)

Sliku tesko..posto ih ja nemazim.. o njima brine "copor" klinaca.. znaci njihovi roditelji hranu sve donose.. non stop su sa njima.. itd.A stvarno ne znam kolko su stari ni da li je muzjak/zenka..posto njihova "mama" nije bas nesto raspolozena da ih ja cackam posto me nepoznaje.. ..inace prilicno su mladi(mali) tako da to je od skoro.. :)

tesko ce neko bez slike da ti se javi, probaj da vidis sa tom decom i roditeljima da ih neko od njih uslika i vidi koliko ima muzjaka, koliko zenki pa da onda postavis slike ovde, na facebook ako imas profil, i veruj mi kada su mali stenci u pitanju i jos kada im je rasan roditelj bar jedan, to ume vrlo lako da ide

pozz

Back