pshijatar

Evo zasto svi koji razmisljaju o plasticnoj hirurgiji prvo treba da odu kod psihijatra.

Pre
oro.jpeg

posle
tijana-djuric.jpg

Ovo je ekstreman slucaj ali siguran sam da u bar 90% slucajeva nema osnovanog razloga za operaciju.
e do mojega... :confused: saće ispadne da sam temom "pvc" plagirao ovu temu a evo do sad uopšte nisam ni znao da se ovde na ovoj temi isto obrađuju silikoni hijaluroni i to :/

- - - - - - - - - -

pa štaznam...ja bi voleo da znam šta se njima tj. tim devojkama vrzma po glavi pa požele da urade to od sebe...misim kao ova na slici...tuga majkemi
ja bi za takve našo neko ostrvo negde u pitchci materini bogu iza nogu i sve bi te takve preselio tamo...a sa njima zajedno u paketu i muškarce kojima se takve dopadaju...
a gle što bila super pre operacije jebbemti život :dash:
e sad...malkice silikona u sisama nije strašno a i taj hijaluron kažu resorbuje se posle nekog vremena...

Ne govorim ovo u tonu napada, ali mene zanima kako to izgleda žena od 53 godine, ako ne ovako?

Voleo bih da vidim vaše slike, a kako to nije moguće, onda ništa.
evo ovako
za razliku od meg ja imam mnogo veci procenat masti na sebi, jer nisam za botoks, zlatne niti i mezohijaluron
ove druge dve fotke su zbog stopala i sake..ja takve sake imam od rodjenja, protkane venama i zilama i one nemaju veze ni sa godinama, ni sa procentom masti
da li me plasi starost i promene? pa svako od nas bi hteo sigurno sebe da zadrzi sto duze u fazi izgleda sa kojim je zadovoljan
ali bas zbog vestackog efekta koji daje bilo koji od tih tretmana, ja pre biram bore i prirodno starenje kao svoj izgled
mene od bora vise plasi izgled brene npr
ovakva kolicina silikona, kao kod ove tijane, samo govori o stepenu poremecaja, a koji je posledica licnog nezadovoljstva tolikog da ide do samodestrukcije

kao kad je pre par godina bilo zabelezeno nekoliko smrtnih slucajeva kojima je uzrok bio bukvalno samokuvanje unutrasnjih organa u solarijumu, ne bi li devojke imale tamniju nijansu tena
112978281020508372571177-1.jpg

116505171020542721957890-1.jpg

112296091020503417755310-1.jpg

Психијатри, психолози?!?
Продавци магле, празна тлапња.
Ко је био за њихове третмане остао је то и после истих, ко није, неће ни бити.
Обична магла коју продају мејнстрим медији.
Врачаре су баш будалаштина, а Фројд, Јунг, Адлер Фром(Хром(?!?), неки метал, ебем ли га, шта ли је већ?!?) су у њиховој лиги.
Ништа нематематизовано не заслужује пажњу.

evo ovako
za razliku od meg ja imam mnogo veci procenat masti na sebi, jer nisam za botoks, zlatne niti i mezohijaluron
ove druge dve fotke su zbog stopala i sake..ja takve sake imam od rodjenja, protkane venama i zilama i one nemaju veze ni sa godinama, ni sa procentom masti
da li me plasi starost i promene? pa svako od nas bi hteo sigurno sebe da zadrzi sto duze u fazi izgleda sa kojim je zadovoljan
ali bas zbog vestackog efekta koji daje bilo koji od tih tretmana, ja pre biram bore i prirodno starenje kao svoj izgled
ovakva kolicina silikona, kao kod ove tijane, samo govori o stepenu poremecaja, a koji je posledica licnog nezadovoljstva tolikog da ide do samodestrukcije

kao kad je pre par godina bilo zabelezeno nekoliko smrtnih slucajeva kojima je uzrok bio bukvalno samokuvanje unutrasnjih organa u solarijumu, ne bi li devojke imale tamniju nijansu tena

А он као није видео тему ДВВД и прави се невешт...:roll:

evo ovako

Dobro, ne kažem da nije, slažem se sa svim ovim što si ti napisala, i nemoj da pomislite kako ja podržavam neke terapije, kljukanja ko zna čime, bodenja, silikone, ne znam ni ja šta, samo kažem da i na ulici ne viđam puno boljeg izgleda u tim godinama. Ti vodiš računa o sebi, to se vidi, kao što vidim i da si fizički aktivna, da se hraniš zdravo, ima i dobre genetike. Ali ne možeš baš reći da sve od 50 izgledaju tako. Tebi ne bih dao ni 40. I ne, ovo nije samo salva nekih komplimenata i tome slično, ovo zaista mislim... Da li je to vezano za našu zemlju, za ovo što se dešava, pa ljudi ne vode računa o sebi, ali ne možeš reći da sve sa 50 izgledaju tako...

Još treba dodati i to da ona zbog niskog procenta masti i izgleda tako. Većina ovih što priča da ne izgleda kao Megan, zapravo je elegantno popunjena, pa zato i izgleda drugačije.

- - - - - - - - - -

А он као није видео тему ДВВД и прави се невешт...:roll:

Ne zalazim tamo, nemam potrebu da kačim sebe, tako da ni ne voajerišem druge. :)

Back