latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Isto sam to pomislila, moja baba u 81. ima daleko normalnije ruke. Ovo nije prirodno starenje, tu nesto nije poslo kako treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оваквог старења не. Такве руке нема ни моја мајка од 80 година.
To su ruke mrsave Meg od 53godine, sa istom kilazom bi izgledale dosta ljepse prije 30 godina.
Ona jeste sebe poruznila tim operacijama ali kad pogledas ostatak tijela vidis da su je jednostavno stigle godine.
Slažem se da jeste, ali se slažem i sa tim za godine...
Uostalom, utiče malo i način života, ta brzina, nespavanje i tome slično... Ali sa 53 svakako neće izgledati kao sa 23.
Наравно. Али то није изглед 53-годишње жене. То је изглед болесне бабетине.
Preterujete.
e do mojega...Evo zasto svi koji razmisljaju o plasticnoj hirurgiji prvo treba da odu kod psihijatra.
Pre
![]()
posle
![]()
Ovo je ekstreman slucaj ali siguran sam da u bar 90% slucajeva nema osnovanog razloga za operaciju.
Не претерујемо, погледај руке на првој слици и врат и рамена на другој.
Ne govorim ovo u tonu napada, ali mene zanima kako to izgleda žena od 53 godine, ako ne ovako?
Voleo bih da vidim vaše slike, a kako to nije moguće, onda ništa.
evo ovakoNe govorim ovo u tonu napada, ali mene zanima kako to izgleda žena od 53 godine, ako ne ovako?
Voleo bih da vidim vaše slike, a kako to nije moguće, onda ništa.
nemojte, teta dive.. nemate vi jos 53
Preterujete.
evo ovako
za razliku od meg ja imam mnogo veci procenat masti na sebi, jer nisam za botoks, zlatne niti i mezohijaluron
ove druge dve fotke su zbog stopala i sake..ja takve sake imam od rodjenja, protkane venama i zilama i one nemaju veze ni sa godinama, ni sa procentom masti
da li me plasi starost i promene? pa svako od nas bi hteo sigurno sebe da zadrzi sto duze u fazi izgleda sa kojim je zadovoljan
ali bas zbog vestackog efekta koji daje bilo koji od tih tretmana, ja pre biram bore i prirodno starenje kao svoj izgled
mene od bora vise plasi izgled brene npr
ovakva kolicina silikona, kao kod ove tijane, samo govori o stepenu poremecaja, a koji je posledica licnog nezadovoljstva tolikog da ide do samodestrukcije
kao kad je pre par godina bilo zabelezeno nekoliko smrtnih slucajeva kojima je uzrok bio bukvalno samokuvanje unutrasnjih organa u solarijumu, ne bi li devojke imale tamniju nijansu tena
![]()
![]()
![]()
evo ovako
za razliku od meg ja imam mnogo veci procenat masti na sebi, jer nisam za botoks, zlatne niti i mezohijaluron
ove druge dve fotke su zbog stopala i sake..ja takve sake imam od rodjenja, protkane venama i zilama i one nemaju veze ni sa godinama, ni sa procentom masti
da li me plasi starost i promene? pa svako od nas bi hteo sigurno sebe da zadrzi sto duze u fazi izgleda sa kojim je zadovoljan
ali bas zbog vestackog efekta koji daje bilo koji od tih tretmana, ja pre biram bore i prirodno starenje kao svoj izgled
mene od bora vise plasi izgled brene npr
ovakva kolicina silikona, kao kod ove tijane, samo govori o stepenu poremecaja, a koji je posledica licnog nezadovoljstva tolikog da ide do samodestrukcije
kao kad je pre par godina bilo zabelezeno nekoliko smrtnih slucajeva kojima je uzrok bio bukvalno samokuvanje unutrasnjih organa u solarijumu, ne bi li devojke imale tamniju nijansu tena
![]()
![]()
![]()
А он као није видео тему ДВВД и прави се невешт...![]()
Ne zalazim tamo, nemam potrebu da kačim sebe, tako da ni ne voajerišem druge.![]()