Обилић
Elita
- Poruka
- 17.219
Imate li kucu ?
Interesantno je iskustvo, tu je uvek iza vas ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam, ne volim pse i vecine se plasim.
А међу људима,
има ли оних који слинаве твојим трагом ..?
Nisam primetio, vise gledam na drugu stranu.
Zašto bi to bilo nezgodno,iskazivanje vernosti i ljubavi za nekoga ko brine o njemu ?Срећниче !
Знаш како је незгодно кад те псето фиксира као свој центар света ...
Imam, kupili smo cerci da joj bude brat.Imate li kucu ?
Imam, kupili smo cerci da joj bude brat.
Kod mene je obrnut slučaj. Ja uživam da je ona srećna.Срећниче !
Знаш како је незгодно кад те псето фиксира као свој центар света ...
Prvo smo izgubili zbog toksoplazmoze, onda drugo zbog toga čekali, a žena smatra da je matora da pokuša još jedno...Зар није било теже да јој направите брата ?
Imam Garija pulina.
Imam Bubiku pomoraca.
Gari je moj.
Bubi je ženina.
Žena je moja, ja njen.
Šta?Какве то везе има ..?
Koliko vidim mnogi vlasnici pasa imaju veliku empatiju i to prema psima, prema drugim ljudima mnogo manjeVečina psihologa se slaže sa deca koja odrastaju sa ljubimcima razvijaju empatiju.Pre svega životinje kao i ljudi imaju sposobnost da vole, da uče, da se raduju, da se plaše, da budu bolesni. To su sva emotivna stanja koja dete gleda kod svog kućnog ljubimca. Dete prepoznaje ta stanja što kasnije utiče na njegov emotivni i psihološki razvoj. Kao i na odnos prema drugim ljudima i prepoznavanje tih istih stanja kod drugih ljudi u budućem životu deteta.
Možda zbog one izreke: kada vidim kakvi su ljudi, životinje su mi draže.Koliko vidim mnogi vlasnici pasa imaju veliku empatiju i to prema psima, prema drugim ljudima mnogo manje![]()
Ja sam odrastala i sa kucovima i sa macama i ne mogu da budem objektivna sasvim .Volim i kuce i mace.Pa dobri su kucovi, ali je mačka bolja. Hoću da kažem da koliko god da su dobri, ima nus pojava, a s mačakama nema.![]()