- Poruka
- 26.623
Ma šta me briga za veličinu, to kao cipele, nekome odgovara nekome ne, nego mene brine što je ona o njemu pričala u SADAŠNJEM vremenu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krstarica, mesto gde se omatoreli jebaci secaju kako nije bilo.Ma šta me briga za veličinu, to kao cipele, nekome odgovara nekome ne, nego mene brine što je ona o njemu pričala u SADAŠNJEM vremenu!
***** budalu.Ma šta me briga za veličinu, to kao cipele, nekome odgovara nekome ne, nego mene brine što je ona o njemu pričala u SADAŠNJEM vremenu!
Od tebe sam mladji.Krstarica, mesto gde se omatoreli jebaci secaju kako nije bilo.
Зато сам и написао ,,о свашта".Pa ko treba ovde to da zna? Mi žene ili vi muškarci?
Jedino ako ne znate bolje od nas?
Sta cekas?Нисам пробо.
Да прочитам тему, покупим хинтове. Да видим вреди ли гејмплеј.Sta cekas?
Vredi, jos ako vole pljeskanje, a vole, milina.Да прочитам тему, покупим хинтове. Да видим вреди ли гејмплеј.
kad nema ruku da ga usmeri.kao ekspert za ovu pozu iz fotke mogu zakljuciti da ovoj psini jos nije usao, vidi kako ima zabrinuto lice. Ovaj gore se nesto kao smije, sapuce na uFce a ona jadna kao da pogledom pita jel kapira da jos nije stavio pravu stvar napravo mjesto
![]()
Bate, poza jeste lepa kad gledaš sa strane, ali mi preko 50 se ili ukočimo ili nas strefi neki grč, pa nema uživanja samo plakanje.Praktikujete li ,,pseću pozu'' koja se naziva internacionalizmom i doggie style? Šta mislite o njoj i o njenom nazivu generalno? Razmislite malo pa napišite svoja razmišljanja.
Pa ne vežbate uopšte, verovatno je zbog toga tako. Neće samo ,,iće i piće", mora malo da se i vežba ili bar šeta.Bate, poza jeste lepa kad gledaš sa strane, ali mi preko 50 se ili ukočimo ili nas strefi neki grč, pa nema uživanja samo plakanje.
Vežba se ali da nema umaranja....Pa ne vežbate uopšte, verovatno je zbog toga tako. Neće samo ,,iće i piće", mora malo da se i vežba ili bar šeta.
Bez muke nema nauke što bi se reklo. Mora malo znoja čovek da pusti ako hoće nešto da postigne.Vežba se ali da nema umaranja....
Kad predjete 50 vi odmarate, drugi rade.
Сад схватам, хоћете да кажете да црнкиња треба помало и да брише а не само да ради.Bez muke nema nauke što bi se reklo. Mora malo znoja čovek da pusti ako hoće nešto da postigne.
Praktikuju li psi "ljudsku pozu"??Praktikujete li ,,pseću pozu''
kanjda sve preslo na americkiPraktikuju li psi "ljudsku pozu"??
Samo ptam.
Zakeraškanjda sve preslo na americki
imaju doggy
a sta je onda hot dog poza? to mu dodje anal?
i tu je neki dog u pitanje jel de...
jokZakeraš![]()
To je pseća poza u rerni.a sta je onda hot dog poza? to mu dodje anal?