- Poruka
- 90.135
Uskoro će prvi april, imate li ideju kako napraviti dobru/kreativnu šalu? Mislim,
meni na um padaju sve neke gluposti
koje ne bi bilo dobro raditi ljudima u godinama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi sta mi padne na pamet.
Reci cu ti za 1. April.pa dobro pada li ti
išta na um
![]()
napiši nešto što će da ih malo uplaši...naprimer da mora nešto da se plati...popravka nečega ili neka nova taksa koja se uvodimislim da sam se sjetila, isprintati ću poziv za zbor stanara i ujutro ga staviti na oglasnu ploču u zgradi
a popodne oko 17 sati s prozora ću pogledati tko je došao![]()
napiši nešto što će da ih malo uplaši...naprimer da mora nešto da se plati...popravka nečega ili neka nova taksa koja se uvodi
Ja bih išao suprotno .. ja bih rekao da se deli nešto ... ko će još doći da podari neki novacnapiši nešto što će da ih malo uplaši...naprimer da mora nešto da se plati...popravka nečega ili neka nova taksa koja se uvodi
Одабереш млађу циљну групу.Uskoro će prvi april, imate li ideju kako napraviti dobru/kreativnu šalu? Mislim,meni na um padaju sve neke gluposti
![]()
Ja bih išao suprotno .. ja bih rekao da se deli nešto ... ko će još doći da podari neki novac
pa da kažu da kvarim decuОдабереш млађу циљну групу.![]()
ti hoćeš da ih razočaraš ...ja da ih obradujem.. kad saznaju istinu...Ja bih išao suprotno .. ja bih rekao da se deli nešto ... ko će još doći da podari neki novac
Па мора неко да их квари. Неће се сама покварити.pa da kažu da kvarim decu![]()
Ja mislio, i ti cula,da se uvodi od sutra, placanje clanarine na krstariciUskoro će prvi april, imate li ideju kako napraviti dobru/kreativnu šalu? Mislim,meni na um padaju sve neke gluposti
![]()
ja znam za to...moderatori će morati da plaćaju puno, obični članovi skoro ništaJa mislio, i ti cula,da se uvodi od sutra, placanje clanarine na krstarici![]()
I ja sam isto tako cuo...mozda nam je izvor isti!?ja znam za to...moderatori će morati da plaćaju puno, obični članovi skoro ništa![]()
Po kojem vremenu?Kažu da se forum u ponoć gasi.
Što smo pisali, pisali smo.
a ništa, kada nam ugase forum prebacujemo se na viber grupu naši forumaši![]()