Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Ma da znaš da si u pravu. Cvet je ok.
Nego ja ne volim cveće, pa sam napisala subjektivno mišljenje...![]()
Zanimljivo da zene ne vole cvece osim ako nije od onog pravog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da znaš da si u pravu. Cvet je ok.
Nego ja ne volim cveće, pa sam napisala subjektivno mišljenje...![]()
Zanimljivo da zene ne vole cvece osim ako nije od onog pravog.![]()
E ne znaš mene, ja ne volim ni od pravog ni od krivog...![]()
a sta mislis u jednu ruku stavi bajaderu u drugu kondom.i da joj da bira,ima da je kopka sta je bilo u drugoj a on joj da bajaderu sta god da izabere,kako sam mastovit<33
a sta mislis u jednu ruku stavi bajaderu u drugu kondom.i da joj da bira,ima da je kopka sta je bilo u drugoj a on joj da bajaderu sta god da izabere,kako sam mastovit<33
Zanimljivo da zene ne vole cvece osim ako nije od onog pravog.![]()
Ovo " budi normalan " malo teže jer je momak stariji od 40 godina a nema pojma kako da se ponaša na prvom sastanku .Nikakvi pokloni, cveća, parfemi... Na prvi sastanak poneseš sebe, budeš normalan, opušten, platiš piće ili šta već, a ni to nije obavezno, ako insistira da podelite račun, podelite. Svaki poklon deluje obavezujuće i ne odaje baš dobar prvi utisak...
Ovo " budi normalan " malo teže jer je momak stariji od 40 godina a nema pojma kako da se ponaša na prvom sastanku .
Zbog ovoga " budi normalan " pročitaj teme koje momak otvarao u zadnjih par mjeseci pa ćeš pasti na doope .
Pa ne znam čoveka, sad ću da bacim pogled...
Ali opet šta sad, svako zaslužuje šansu, za sve postoji prvi put i tako to...
Ko se jos kresne na prvo vidjanje ?
Da pitam zenske na prvom vidjenju da li nije bezveze da se nesto pokloni?
Eto postavite sebe u toj situaciji kako bi ste reagovale na neki poklon od nekog koga prvi put vidite? Normalno pre toga ste se upoznali recimo na internetu i caskali o svemu danima i tako dosli do sledeceg nivoa to jest licnog upoznavanja.
A ako jeste glupo da se pokloni nesto ond nista a ako nije sta bi najvise ostavilo pozitivan utisak na vas, da li cvece ili cokolada, ili neka kozmetika, parfem, ili nesto sasvim drugo?
Pri tom je ona jako obrazovana, profesor a i nije bas matora ima 33 godine. Pored svega toga prosto je neverovatno lepa pa sve skupa malo sam u panici.
Koliko je veliki taj akvarij?
prosjecne velicine, ali ribica je malapa je i ta prosjecna velicina akvarija dovoljna da ne zauzima puno mjesta u stanu
![]()
Da pitam zenske na prvom vidjenju da li nije bezveze da se nesto pokloni?
Eto postavite sebe u toj situaciji kako bi ste reagovale na neki poklon od nekog koga prvi put vidite? Normalno pre toga ste se upoznali recimo na internetu i caskali o svemu danima i tako dosli do sledeceg nivoa to jest licnog upoznavanja.
A ako jeste glupo da se pokloni nesto ond nista a ako nije sta bi najvise ostavilo pozitivan utisak na vas, da li cvece ili cokolada, ili neka kozmetika, parfem, ili nesto sasvim drugo?
Pri tom je ona jako obrazovana, profesor a i nije bas matora ima 33 godine. Pored svega toga prosto je neverovatno lepa pa sve skupa malo sam u panici.