Prvo spontano okupljanje Beogradjana 1988

Чисто се надовежем на претходне примере...
Мислим да то сада тренутно није могуће посматрати зверку из непосредне близине.
Сећам се онда горе,била 4 кавеза...3 са неким вуковима а 1 са црним пантером,мали кавез где је Црни ишао непрестано лево-десно.
лепота од животиње,њега више нема тамо
Ja kad sam bio u Beo Zoo vrtu pre par godina , prvi put posle siguro 20 i kusur , upao sam u depru kad sam video te vukove,pume pa i majmune u kakvim uslovima žive i u kakvom su stanju .

Eto a niko da se okupi zbog Č-marketa
u C Marketu, Jabuci i ostalim dedovinama vraćenim restitucijom recimo kasirke su sedele jer su komunisti hteli da im krive kičmu radije nego da im otiču vene, zglobovi i kičmena moždina...

Djavo da je birao bolje ne bi izabrao

Menidjment da bi mislijp e oni veċ moradu prvo da sednu a jad donesu odluke ondak mogu da se istresadu i na nogama, bezobrazluk pravdadu bizmisom koji ig zanima dok kalendarče ne ne kaže 1. maj, 31. dec, 13. januar... tad ig zabole nešto... mas i praziluk preči...

Шта ми мучи Ђему, ока није склопио синоћ.
Mnogo njig je švercalo benzin kod Slobe al samo jedan zaradijo za oranice po Vojvodini. A ne... isto vraćena dedovina a preteklo i za po Ukrajini, tamo mu od babe. On zna kakoj se vršlja poso oa piso zakone o radu da demokracki sabor usvoji, a što da ne usvoje neće oni radu kod njega?

Ja kad sam bio u Beo Zoo vrtu pre par godina , prvi put posle siguro 20 i kusur , upao sam u depru kad sam video te vukove,pume pa i majmune u kakvim uslovima žive i u kakvom su stanju .
Ja kasam video u kakvim stanovima po NBGD žive ovi što došli sa kamenjara to je da zovneš televiziju i da ih vratiš u prirodno stanište na koje naviklo.

inače za neupućene Sami je iz Austrije bio prebačen u hrvatski zoo vrt ali tamo nije bilo mesta, tj već su imali previše majmuna pa su kontaktirali BG ZOO vrt

e, ali ono što se nije znalo je zapravo da je Sami bio razdvojen od Švapske majmunice u koju bio zaljubljen

Prvo su mu u BG ponudili neke ali su bile matore, mislim majmun pa neće...

i onda su organizovali konačno sastanak koji se manifestovao i porodom
То је бајка. Сами је рођен у заточеништву а Осијечки зоо врт је имао може да секаже чопор шимпанза који су били ухваћени у дивљини. Тај чопор никко није хтео да га прими и сви су га тукли, нарочито женке. Покојни Вук га је колегијалности примио у Београдски зоо врт.

То је бајка. Сами је рођен у заточеништву а Осијечки зоо врт је имао може да секаже чопор шимпанза који су били ухваћени у дивљини. Тај чопор никко није хтео да га прими и сви су га тукли, нарочито женке. Покојни Вук га је колегијалности примио у Београдски зоо врт.
ok

Vuk Bojović je kreirao niz slikovnica za decu sa pričama iz ZOO vrta tu je objasnio da je ovaj već živeo sa ljudima dok nije proradola priroda

Па шта ако није ? Сада је овде.
a da vi niste bili u prethodnom životu kornjača?

mi kolibriji mnogo kraće živimo pa ako može odgovor u razumnom roku

sve je započeto na Politici a onda neko komplet prebacio, tebi ako ne odgovara vrati na Politiku

nadam se da si razumeo suštinu naspram forme pošto ti to ranije na Politici nije nikako polazilo za rukom pa te Uprava foruma pravilno procenila i poslala ovde da čuvaš krave i ovce, i jel ovo tvoja kokoška, sledeći put ti je ne vraćam

Poslednja izmena:
a da vi niste bili u prethodnom životu kornjača?

mi kolibriji mnogo kraće živimo pa ako može odgovor u razumnom roku

sve je započeto na Politici a onda neko komplet prebacio, tebi ako ne odgovara vrati na Politiku

nadam se da si razumeo suštinu naspram forme pošto ti to ranije na Politici nije nikako polazilo za rukom pa te Uprava foruma pravilno procenila i poslala ovde da čuvaš krave i ovce, i jel ovo tvoja kokoška, sledeći put ti je ne vraćam

A да ли си ти разумео да том променом ПДФ -а твоја тема добија једну сасвим другачију конотацију која треба да се слаже са овим ПДФ -ом ?

Back