Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.480
Zveri prestale da beže iz ZOO vrta kad su videle koje su psihopate van kaveza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad sam bio u Beo Zoo vrtu pre par godina , prvi put posle siguro 20 i kusur , upao sam u depru kad sam video te vukove,pume pa i majmune u kakvim uslovima žive i u kakvom su stanju .Чисто се надовежем на претходне примере...
Мислим да то сада тренутно није могуће посматрати зверку из непосредне близине.
Сећам се онда горе,била 4 кавеза...3 са неким вуковима а 1 са црним пантером,мали кавез где је Црни ишао непрестано лево-десно.
лепота од животиње,њега више нема тамо
u C Marketu, Jabuci i ostalim dedovinama vraćenim restitucijom recimo kasirke su sedele jer su komunisti hteli da im krive kičmu radije nego da im otiču vene, zglobovi i kičmena moždina...Eto a niko da se okupi zbog Č-marketa
Mnogo njig je švercalo benzin kod Slobe al samo jedan zaradijo za oranice po Vojvodini. A ne... isto vraćena dedovina a preteklo i za po Ukrajini, tamo mu od babe. On zna kakoj se vršlja poso oa piso zakone o radu da demokracki sabor usvoji, a što da ne usvoje neće oni radu kod njega?Шта ми мучи Ђему, ока није склопио синоћ.
Ja kasam video u kakvim stanovima po NBGD žive ovi što došli sa kamenjara to je da zovneš televiziju i da ih vratiš u prirodno stanište na koje naviklo.Ja kad sam bio u Beo Zoo vrtu pre par godina , prvi put posle siguro 20 i kusur , upao sam u depru kad sam video te vukove,pume pa i majmune u kakvim uslovima žive i u kakvom su stanju .
То је бајка. Сами је рођен у заточеништву а Осијечки зоо врт је имао може да секаже чопор шимпанза који су били ухваћени у дивљини. Тај чопор никко није хтео да га прими и сви су га тукли, нарочито женке. Покојни Вук га је колегијалности примио у Београдски зоо врт.inače za neupućene Sami je iz Austrije bio prebačen u hrvatski zoo vrt ali tamo nije bilo mesta, tj već su imali previše majmuna pa su kontaktirali BG ZOO vrt
e, ali ono što se nije znalo je zapravo da je Sami bio razdvojen od Švapske majmunice u koju bio zaljubljen
Prvo su mu u BG ponudili neke ali su bile matore, mislim majmun pa neće...
i onda su organizovali konačno sastanak koji se manifestovao i porodom
okТо је бајка. Сами је рођен у заточеништву а Осијечки зоо врт је имао може да секаже чопор шимпанза који су били ухваћени у дивљини. Тај чопор никко није хтео да га прими и сви су га тукли, нарочито женке. Покојни Вук га је колегијалности примио у Београдски зоо врт.
tema nije ni otvorena ovdeСкрерћем пажњу да је ово ПДФ о животињама и да његово коришћење за људске и политичке размирице и алузије нема места
Па шта ако није ? Сада је овде.tema nije ni otvorena ovde
a da vi niste bili u prethodnom životu kornjača?Па шта ако није ? Сада је овде.
A да ли си ти разумео да том променом ПДФ -а твоја тема добија једну сасвим другачију конотацију која треба да се слаже са овим ПДФ -ом ?a da vi niste bili u prethodnom životu kornjača?
mi kolibriji mnogo kraće živimo pa ako može odgovor u razumnom roku
sve je započeto na Politici a onda neko komplet prebacio, tebi ako ne odgovara vrati na Politiku
nadam se da si razumeo suštinu naspram forme pošto ti to ranije na Politici nije nikako polazilo za rukom pa te Uprava foruma pravilno procenila i poslala ovde da čuvaš krave i ovce, i jel ovo tvoja kokoška, sledeći put ti je ne vraćam