PRVO POMOĆ, ONDA MOŽE LOCK

• Začetnik teme Začetnik teme _Ata_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok, znam da bi, možda, bilo prikladnije ovo pitati na DiP-u, ali ovde je veća gužva i veća šansa da mi neko da pravi savet.

Elem, kupim prasetu džemperić, prase se oduševi, obuče prvi i jedini put i ode u vrtić. Tamo ga urniše - flomasterima!
Šta da radim, kako da spasem džemperić, i da zaustavim suze malog praseta?
Pamučni je konac, perem ga na 60 stepeni, a peglam na maksimalnoj temperaturi.

Dajte, žene, neki savet, hoće dete da mi svisne zbog glupog džempera...

Pogledajte prilog 350096 Pogledajte prilog 350097 Pogledajte prilog 350098

kupis drugi isti takav :)

Isto :rumenko:

Ako sta mrzim, to je pranje na ruke. Trljanje.
Ranije trljala. Sad ne. U masinu. Sta se opere opere. Nek nose dok ne poderu. Idi bre.

Ata, nauci je da materijalne stvari nemaju vrednost. Da ne vrede suza.

PS. Ja sam se i usranih gaca nabacala :rumenko: mislim nisam sve, morala sam i prati, ali ove stare su sve redom letele u kantu sa gomancima.

...

Dodjavola, konacno da shvatim pricu o usranim gacama... nakon par desetljeca... :roll:

alkohol skida flomaster
samo nisam sigurna da moze da skine i sada kad je bio u kontaktu sa drugom hemijom - prasak, oplemenjivac
a za ovo sto freja prica - so sklanja fleke od gvozdja, zato neuotalise i one od krvi
za krv je zakon, oprati prvo iskljucivo hladnom vodom, pa sapunom (domaci ako ima, ako ne bilo koji), pa na pranje..i od fleke nece biti ni f

meni su preparati slicni onime sto je vexy kacila redovno skidali vinske fleke koje su ubedljivo najgore, i to sa svetlih stvari i onih u boji. nisu mi skidali boju ali sigurna sam na dugi rok da ne cine bas uslugu materijalu. ali probaj sa nekom hemijom tog tipa, nemas sta da izgubis.

Back