prvo pijanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme cole1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta sam imao, mozda 5-6 godina. Uglavnom, ujak pravio zurku i na kraju izasao da isprati drustvo. A ja uzeo i ispraznio case i flase. Posle se valjao po kanalu. :zblesav:
Ali dobro, to se ne broji. Bas ono prvo "pravo" opijanje je bilo u gimnaziji. Isto zurka kod ortaka kuci....tako sam se ispresavijao da mi tri dana nije bilo dobro. z:mrgreen:

Sta sam imao, mozda 5-6 godina. Uglavnom, ujak pravio zurku i na kraju izasao da isprati drustvo. A ja uzeo i ispraznio case i flase. Posle se valjao po kanalu. :zblesav:
Ali dobro, to se ne broji. Bas ono prvo "pravo" opijanje je bilo u gimnaziji. Isto zurka kod ortaka kuci....tako sam se ispresavijao da mi tri dana nije bilo dobro. z:mrgreen:

sta si pio? ja sam se toliko ubio da ni prvi dan posle pijanstva nisam mogao normalno da hodam :D.

p:s. popio sam skoro celu votku :)

Ljetne ferije kod babe na selu u zemlji Morlakiji. Bilo mi je 5 godina. Pasja vrucina, šikucija po selu, dodjoh do groblja. Sljakeri se znoje, sjedose da zameze. Locu neku vincinu. Bili su, valjda, Bosanci. Eksao sam cijelu casu crnog uz gromoglasan smijeh, nesto kasnije me puklo da sam jedva dosao kuci. Idem kaldrmom, sve mi se zamantalo, teturam i vicem - Baba, ja se napio! Baba trci, bugari, krsi ruke, digla cijelo selo na uzbunu, komsije... Odvedose me nesto nize kraj voshe, tu sam se ispovracao kao stoka. Zgadio mi se alkohol sve do 5. osnovne. Nakon toga me cijela porodica zvala "pjane", a u 1. srednje, ispred skole, eksao sam skoro cijelu bocu stoka. Umalo me voz pregazio dok sam isao kuci, pa sam vadeci kljuc od stana pao "mrtav". Komsinica me pronasla kako spavam u lokvi stoka i povracotine... Ali, ovo je vec druga prica.

Са 15. На договор да као, пијемо, горе на Сату на Калишу. И изверали се, понели неку брљу и неко одвратно вино.
Не сећам се да ли сам бљувао, али ми је баш тешко пало, два дана сам се вукао као пребијен. После две-три године нисам пио ни пиво преко лета.

Ja sam se u vojsci prvi put posteno nadrobio. Pili smo neki konjak. Neko od nas se razduzivao i donio litar a nas nekoliko se ubilo njime. Bili su to pocetci jedne duge i uspjesne karijere.

Back