Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Pa to je bio jedan od uslova u Rambujeu, zar ne? Zato smo bombardovani.
Moguce u Rambujeu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je bio jedan od uslova u Rambujeu, zar ne? Zato smo bombardovani.
Moguce u Rambujeu.
Moguce u Rambujeu.
A da li je taj dokument potpisan sa naše strane?Ja mislim samo da smo potpisali onaj Kumanovski sporazum i rezoluciju 1244 i ništa više...............
Prvo NATO ? E evo im ga ... da se ne izražavam. :smile:
Ma kakav NATO....Mi nemamo ni potrebu ni mogućnosti za ulazak u NATO...........Pre je izvesnija ona fora: Mi sarađujemo vojno samo na papiru i sve u redu.............Iskreno rečeno šta NATO dobija time što ima Srbiju u NATO-u-ništa a isto to važi i za Srbiju jer mi ne planiramo da budemo napadnuti od nekoga van NATO-a pošto nismo bitni u bilo kom elementu...........
...Postoji veliki problem sa gluposcu to je ocigledno.
Ako ti je neprijatno zbog gluposti, najmanju štetu ćeš napraviti ako ćutiš ... ;-)
'rvate će da unište njihovi ''saveznici''...ako uzmemo u obzir da sve što se danas sprovodi je ništa drugo do Hitlerova politika ( samo malo taktičnija od originalne) , onda 'rvati ni ne mogu proći dobro...nije ih ni Hitler ni za šta drugo čuvao osim za pomoćno osoblje-roblje.Svim evro-filima, tužna vest:
Ako pogledate preko Dunava, uočiti možete da će RH ovih dana da primi pozivnicu za NATO, a za EU se još ne zna ni godina! Znači, ako je to pravilo za njihove ljubimce Hrvate, šta tek vredi za Srbe!?
Prema tome, nemojte da nas više gnjavite sa EU-integracijama, te raznim ucenama, uslovima itd!![]()
EU nema jedinstven stav prema Kosovu. Vecina ce priznati, ali to je na svakoj drzavi da oceni. I pitam se kako su to nasi tradicionalni prijatelji prvi priznali Kosovo kao nezavisno. Komplikovano je to. Ja kazem da je Milosevic izgubio Kosovo svojom maloumnom politikom. Ovo je samo konstatacija tog stanja.
Iskreno rečeno šta NATO dobija time što ima Srbiju u NATO-u-ništa a isto to važi i za Srbiju jer mi ne planiramo da budemo napadnuti od nekoga van NATO-a pošto nismo bitni u bilo kom elementu...........
Konacan status da se odredi. Znaci, moze da bude vise resenja. Uglavnom, treba biti pravnik definitivno da bi razumeo rezoluciju. Procitao sam do kraja i dosta stvari mi nije jasno.
Ti izgleda ne živiš ovde?Pa pre 2-3 nedelje je EU rekla da će Hrvatska najverovatnije u EU zajedno sa Srbijom zbog zastoja u svim porama društva što se tiče EU integracija.........![]()
Tačno.....jer EU ne bi bila EU da ne zaguljuje do max.Mi imamo problem što ne izručujemo Haške begunce a to je samo jedan od koraka ka ulasku u EU koji uopšte nije lak i veoma dugo traje,a Hrvatska masu stvari nije uskladila sa EU jer oni i nemaju sve preduslove kao Srbija.Npr. Srbija je još 1995 godine imala u potpunosti usklađen Carinski sistem uključujući i dokumentaciju koja cirkuliše u carinskom sistemu i centralizovan sistem obrade podataka(svi računari u carinskom sistemu umreženi)što su sve zemlje oko nas mogle samo da sanjaju u to vreme.......................Ima tu još masa stvari i da nije ovih političkih uslova prema nama Srbija bi mnogo pre Hrvatske ušla u EU............
al me ovaj zasmeja...jao BRE upiškit ću se ahahahaa![]()
To se zovu rupe u zakonu! Lakše se mulja!![]()
Covece, razmisli pre nego sto napises ista. Kao da je rezolucija dugacka 1000 strana i niko nije video taj tako nevidljiv deo.
Za rupu u zakonu je dovoljna i jedna rečenica!![]()
Kakva rupa. Svi su je videli i svesno to prvo potpisali i prihvatili. Stvarno pises gluposti i jos se smejes na njih