Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?![]()
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?![]()
hled ti je vezivo kao pesak da se dobro zabetonira
da se hrana zabetonira da ne bude sracka veze ti nemas i nemoj da mi podebljavas june da ne padne berba usiju
To nije pitanje![]()
Da prefomulisem,
Da li ste se ikad zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon tog drugu hranu kasikom/viljuskom ili zasto prvo drugu hranu kasikom/viljuskom a nakon toga hleb, ili prvo jednu hranu kasikom/viljuskom a nakon toga drugu viljuskom/kasikom?![]()
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?sta da kazem?![]()
To nije pitanje![]()
uvek prvo stavljam hranu, pa tek onda hleb. tj. dok sam jela hleb, skoro ga i ne jedem vise.
hleb oznacava skromnost. neku vrstu.
Pouka je super, sada si zamoljen da odgovoris ukoliko postujes neki red i da konacno neko od svih vas kaze odgovor jasno, pitanje nije nejasno![]()
To nije pitanje![]()
Pouka je super, sada odgovori ukoliko postujes neki red i da konacno neko od svih vas kaze odgovor jasno![]()
meni je bitno, zato sam postavio pitanje, ukoliko znas odgovori,ukoliko ne znas idi na kulinarstvo pa pisi o hrani. Nemoj ko drugi o kiselom, viljusci i kasici.Grofe, od tebe sam ocekivao da znas, prosto je![]()
U Aziji jedu stapicima, jer su nozevi i viljuske ratnicka oruzja i nije im mesto na stolu, neki jedu rukama....a da odgovoris, reda radi, ne?![]()
Logican odgovor bi bio da bi hrana nam ispala iz usta ako bi recimo posle stavljali hleb dok su nam usta puna kasastom hranom
Znaci necu vise polemisati na ovo tvoje pitanje dok ti ne kazes svoj "odgovor"?
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?
nisam to pitao![]()