Prvi utisak!

Ja ovde ljude ili volim ili ne primećujem. Tako i u životu.
Tebe volim.

То сам и ја рекла, тешко неко може да поправи први утисак.

Као што мене не готиве сви, тако и ја не готивим све.

Потпуно природан процес.

:heart: за тебе...

- - - - - - - - - -

ja vas sve volim, ali danas..sutra videćemo :lol:

Сутра нови дан, нова навлака, за случај да ме сутра не волиш :guza:

prvi utisak je kao prvi sex, može da bude divno otkrovenje, a i ne mora :lol:

Највећа блудница града Чикага се надовезује на Минин пост и дискретно јој скреће пажњу на свој аватар...

Али, Мина се не да испровоцирати...

Наставак читајте у следећем броју :zcepanje:

Koliko je za vas bitan prvi utisak? Da li dajete "drugu" sansu?

Ova tema obuhvata i formiranje prijateljstva (sa oba pola), a ne samo emotivno-seksualne veze.

Prvi utisak je šarena laža, dvostruka obmana. Svi se mi kod upoznavanja svesno ili nesvesno "fotošopiramo" želeći se predstaviti u što boljem svetlu. Za upoznavanje treba vremena, prvi utisak je ništa.

E sad, da ima ljudi kojima je prvi utisak najvažniji, ima. To su oni pronicljivi, intuitivni, koji za sebe misle da su nepogrešivi profajleri par ekselans. :mrgreen:

Е, кад се налети на неког добро наоружаног, на неког артиљерца, који пуца к'о свети Илија, даће му снаше колико год буде требало шанси, биће метака... :))))

Е, кад се налети на неког добро наоружаног, на неког артиљерца, који пуца к'о свети Илија, даће му снаше колико год буде требало шанси, биће метака... :))))

A takvi se nalaze na svakom cosku, pa sve puca od davanja sansi..:lol:
Uostalom, nema sta da se da kad ljudi sami procardaju..

Koliko je za vas bitan prvi utisak? Da li dajete "drugu" sansu?

Ova tema obuhvata i formiranje prijateljstva (sa oba pola), a ne samo emotivno-seksualne veze.

Ja sam lenja žena. Lenja za reakciju, za jak stav, lenja da čak i kada mi se neko bas svidi održim poznanstvo. Uz to, priznajem da volim da budem sama sa sobom.
Interesantno je da sam ranije bila veoma druželjubiv stvor ali valjda sam se potrošila.
Prvi utisak mi nije važan osim ako nije ekstreman u bilo kom smeru. Nacelno mi napadnost smeta. Prijateljstva sada stičem teško, poznanstva lako.
Verovatno je do prioriteta i perioda u životu. Ali taj prvi utisak...ipak je najčešće prolazan i nevažan.

Back