Prvi snimci snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Grčku: Ljudi bežali, u panici skakali iz zgrada, ima mrtvih!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Snažan zemljotres od 6,2 stepeni Rihtera zabeležen je rano jutros u blizini Marmarisa u Turskoj, i u blizini grčkog ostrva Rodos.

Jedna osoba je poginula a najmanje 69 ih je povređeno u zemljotresu koji se rano jutros dogodio kod Marmarisa, letovališta na jugozapadu Turske, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ali Jereklija. Epicentar potresa bio je u moru, kod Marmarisa, na dubini od 68 kilometara..

Ministar Jeraklija rekao je da je 14-godišnja devojčica prebačena u bolnicu usled napada panike ali da je i pored intervencija lekara umrla.

On je rekao da je povređeno 69 osoba koji su panično skakali iz stanova, kao i da u provinciji Mugla gde se nalazi Marmaris, prema prvim uviđajima, nije uništena nijedna stambena zgrada.

https://www.kurir.rs/planeta/9687459/jak-zemljotres-u-turskoj-i-grckoj
1748934353177.png

Brojna letovališta među kojima Marmaris, Fethije i Bodrum nalaze se u provinciji Mugla koja je primila 3,7 miliona stranih turista u 2024. godini prema držanoj novinskoj agenciji Anadoliji.

Pogledajte prilog 1737096
NE mislite valjda da Amerikanci ovo rade Turcima NAMERNO?

Tamo se non stop ljulja, jednom ja nisam khenjo 3 dana i sedim u 2 ujutro na klonji, taman krene kad je zaljuljalooo gowno levo desno lupa o šolju zvoni, ja se uhvatim za veš mašinu i labavo jedva sam izvukao živu glavu :D

dobro da nisi bio u pokretnom toaletu :pljus:

Back