anchykaaa
Obećava
- Poruka
- 74

Vrlo mi je vazno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovo boldovano nije baš tačno, meni je ginekolog rekao kad sam počinjala da pripazim prvik desetak dana.oljamol:Znam da su kondomi zakon ali ima mnogih koji nemogu kao sto ni ja nisam mogla a i sad mi nisu prijatni (sa 35).Kad sam pocinjala sa tim, razgovarala sam sa mamom i posto mi je i decko bio nevin pocela sam da uzimam kontraceptive (najslabije) dok se nismo uhodali.Obrati paznju ako ih budes koristila da kad pocinjes da ih uzimas prvi mesec nisi zasticena nego tek drugi! Puno srece u sexualnom zivotu!
Može da se desi da koriste isključivo one extra safe pa ih pecka jer su dodatno premazani spermicidom. Meni je npr. dugo trebalo da provalim u čemu je stvar jer je moj tadašnji partner koristio isključivo extra safe. Valjda mu sam njihov naziv bio kao neko utočište šta li.WithdrawnWater:Koristi kondom! Sem ako tvoj decko nije nevin i ne planbiras da do kraja svog seksualnog zivota nikad ne promenis partnera (a onda opet - otkud mozes da budes sigurna da - samo zato sto je tvoj decko bio nevin kada ste poceli da spavate - nije u nekom trenutku resio da te prevari i da ti ne kaze, i sledece sto znas zavrsavas sa HIVom, Hepatitom C ili vec nekom drugom seksualnbo prenosivom bolescinom?!?!). I da mi zivot zavisi od toga, ne bih mogla da skapiram sta znaci recenica da nekome kondom 'ne prija' (stvarno ne kapiram sta tu ima da ti prija ili ne prija, ako se izuzme problem sa spontanoscu u odnosu na koji se zale oni koji neiskusno koriste kondom - da im njegovo otvaranje i stavljanje remeti spontanost u seksu!)
WithdrawnWater:Koristi kondom! Sem ako tvoj decko nije nevin i ne planbiras da do kraja svog seksualnog zivota nikad ne promenis partnera (a onda opet - otkud mozes da budes sigurna da - samo zato sto je tvoj decko bio nevin kada ste poceli da spavate - nije u nekom trenutku resio da te prevari i da ti ne kaze, i sledece sto znas zavrsavas sa HIVom, Hepatitom C ili vec nekom drugom seksualnbo prenosivom bolescinom?!?!). I da mi zivot zavisi od toga, ne bih mogla da skapiram sta znaci recenica da nekome kondom 'ne prija' (stvarno ne kapiram sta tu ima da ti prija ili ne prija, ako se izuzme problem sa spontanoscu u odnosu na koji se zale oni koji neiskusno koriste kondom - da im njegovo otvaranje i stavljanje remeti spontanost u seksu!)
Ma meni ovo ipak liči na onaj problem koji sam ja imala. Nekim devojkama jednostavno smeta taj dodatno premazan kondom. Možda da probate sa nekom drugom vrstom?belcici:Evo ja mogu iz licnog iskustva da vam objasnimNaime, nemam problema sa spontanoscu, i takodje smatram da to nije dovoljno dobar izgovor. Kod mene je problem u tome sto kada decko koristi kondom, imamo problema sa "presusivanjem". Jako kratko moze da nam traje odnos jer mene ubrzo pocne da boli i pece. Ne znam zasto je tako, ali kad imamo odnos bez kondoma, mnogo je bolje. Moram da napomenem i da to nema veze sa odnosom prema kondomu, jer ja protiv njega nemam nista, onih minut-dva koliko uspesno imamo odnos meni je osecaj isti kao i bez kondoma-dakle dobar. Cak bih i volela da mogu bez problema da koristim kondom, jer sam svesna koliko je bitan za zastitu, sto od bolesti, sto od trudnoce. Dobro, trudnoca kod mene nije tolika briga jer koristim pilule, a imam i stalnog decka za koga verujem da me nije varao. Mislim da ono sto ste za prevare nije bas umesno, jer da je tako, da svako u svakog sumnja (kada je u pitanju duza veza), pa ljudi ne bi pravili decu ;-)