Prvi put u istoriji od kad igra Djokovic neki grand slam nema prenosa!

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.730
Eurosport namerno u Srbiji ne daje Djokovica da se gleda. Svi znamo ko i zasto zeza Srbe i ne daje da se gleda Djokovic na Eurosportu. Naravno to radi zapad sto nismo uveli sankcije Rusiji ali moje pitanje je zasto srpski politicari na vlasti nisu obezbedili meceve Djokovica na ovogodisnjem Roland Garros - u da se gledaju?

Ranije kad se Srbija oslanjala na Eurosport onda je Eurosport uvek prenosio svaki mec Djokovica ali ove godine se to namerno sabotira. Ne verujem da to Srpski politicari nisu bili svesni da ce tako biti. Zato je njihova krivica sto se to desilo.

Velika sramota!! Od kad igra tenis Djokovic nikad ali nikad nikad se nije desilo da kad igra neki grand slam da Srbi ne gledaju Djokovica. SRAMOTA

Poslednja izmena:
Ja ne bih rekao da je to greska Srpskih politicara....ebes ti politicare koji toliko nemaju sta da rade pa se seckaju po otvaranjima fabrika kao Vucic i rade kao urednici TV kao ostali iz VU grupe....

To je uobicajeno kad imas negativnu selekciju , a vi bi sve da pripisete politicarima..
Zar ja moram da vas stalno ucim i potsecam..

Da li svake godine sneg padne jednom i da li je zima ocekivano doba da padne?
Jeste...
A opet svake godine, bas svake, kad padne prvi sneg , sve popuca u sluzbama za ciscenje, komunalnim, a preko toga i saobracaj i bas sve..
Bilo da je novembar, decembar, januar, i jedne godine februar....i februar ih iznenadio....nije palo pre februara..

Dakle nije do politicara nego do toga da svi nalaze svoje uhlebljenje preko selekcije koja bira losije i manje sposobne radnike za mozgovce u procesima...

Back