Donasjen
Primećen član
- Poruka
- 708
Šta obići za 3-4 dana u Beču?
Kako naći povoljan smeštaj?
Snaći se u metrou?
I svi ostali saveti...
Snaći se u metrou?
I svi ostali saveti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto sta nosis kada si i u svome gradu.Šta obići za 3-4 dana u Beču?
Probaj na bookingu, airbnb i slicnim stranicama. Ako si slobodniji potrazi na kauč surfingu. Ne znam tocnu adresu za kauč surfing. U slucaju krize tj. besparice vjerujem da bi ti Crveni kriz, Crveni polumjesec i slicne institucije.Kako naći povoljan smeštaj?
Citajuci natpiseSnaći se u metrou?
Budi dobar deckoI svi ostali saveti...
Pitao je šta obići-vidjeti, a ne šta obućiIsto sta nosis kada si i u svome gradu.
Tvoj kratka poruka mi je pomogla mnogo više nego onaj životopisPitao je šta obići-vidjeti, a ne šta obući![]()
Automatski sam zakljucio. Jbg.Pitao je šta obići-vidjeti, a ne šta obući![]()
Odličan vodić, hvala i od mene!Mislim da ti sada baš nije idealno vreme za obilazak Beča, posebno pošto je većina atrakcija napoljua i lepše je u proleće ili pred Božić
Ali za prave putnike nema izgovoranpr. ova lista mi je ok
https://dijanakocic.com/vodic-za-prvi-put-u-becu-mesta-koja-treba-posetiti/
Apropo smeštaja booking - bez problema možeš naći jeftiniji smeštaj malo dalje samo gledaj da je u blizini metro-a, a metro-om će ti to biti razlika od par minuta.
Za 3-4 dana uz dobru pripremu možeš obići skoro sve, pitanje je samo šta te interesuje
Imas dovoljno vremena za sve. Ako dolazis busom, mozes odmah da obidjes Sankt Marx groblje zatvoreno krajem 19. veka, tu imas mesto na kome je sahranjen Mocart u zajednickoj grobnici, Vukov spomenik i generalno je vrlo lepo, bidermajer groblje. Obidji Senbrun, tu ti treba sat i po do dva za neki bazicni obilazak, obidji najznacajnije stvari u prvom distriktu, Ringstrasse mozes da obidjes i vozeci se tramvajem, Belvedere, muzejsku cetvrt, odaberi koliko muzeja zelis i mozes da obidjes. Raspitaj se i kad koji rade, ova dva na marija terezijan placu ne rade ponedeljkom.Šta obići za 3-4 dana u Beču?
Snaći se u metrou?
I svi ostali saveti...
Termin je izabrao mene!Mislim da ti sada baš nije idealno vreme za obilazak Beča, posebno pošto je većina atrakcija napoljua i lepše je u proleće ili pred Božić
Ali za prave putnike nema izgovoranpr. ova lista mi je ok
https://dijanakocic.com/vodic-za-prvi-put-u-becu-mesta-koja-treba-posetiti/
Apropo smeštaja booking - bez problema možeš naći jeftiniji smeštaj malo dalje samo gledaj da je u blizini metro-a, a metro-om će ti to biti razlika od par minuta.
Za 3-4 dana uz dobru pripremu možeš obići skoro sve, pitanje je samo šta te interesuje
Nemam sad vremena za knjigu ali svakako hvala na truduA najbolji vodic za Bec koji sam procitala je ova knjiga https://en.wikipedia.org/wiki/Fin-de-siècle_Vienna
Otkrice ti toliko toga i uciniti boravak u Becu nezaboravnim.
Verujem da je metro napravljen i za polupismene, ali ja znam 20 reči na nemačkom i imam dozu nesigurnostiMetro je jako,jako prost za snalazenje jer imas displej koji ti objavljuje svalu stanicu plus audio obavestenje komplet s tim da li izlazis levi ili desno....
A preporucujem ti ceo prvi becerk da obidjes...ne znam sta te tacno zanima ali to je bukvalno centar...
Imas dovoljno vremena za sve. Ako dolazis busom, mozes odmah da obidjes Sankt Marx groblje zatvoreno krajem 19. veka, tu imas mesto na kome je sahranjen Mocart u zajednickoj grobnici, Vukov spomenik i generalno je vrlo lepo, bidermajer groblje. Obidji Senbrun, tu ti treba sat i po do dva za neki bazicni obilazak, obidji najznacajnije stvari u prvom distriktu, Ringstrasse mozes da obidjes i vozeci se tramvajem, Belvedere, muzejsku cetvrt, odaberi koliko muzeja zelis i mozes da obidjes. Raspitaj se i kad koji rade, ova dva na marija terezijan placu ne rade ponedeljkom.
Smestaj preko bukinga 5, 7 distrikt.
Kupi 72 kartu i ponistis je kad pocnes da koristis prevoz - dakle, krenes u metro, ponistis tad i to je to, cuvas je kod sebe za slucaj kontrole.
Ta karta ti vazi za Bec, pa ako Badner Bahnom ides izvan Beca, treba doplata.
Obavezno ponesi kapu, vetar je uobicajen tamo.
Instaliraj Wien Mobil i miran si sto se tice znalazenja u prostoru.
Odlicna a jeftina becka ti je u prvom distriktu Reinthaler Gasthaus, ali je guzva uvek, mozda ces morati da delis sto.
Wurst mozes bilo gde na kioscima.
Spar je jeftin ako neces samo po restoranima i krcmama da se hranis.
Generalno je skuplji grad ali najlepsi.
Kupiti nedeljnu kartu za prevoz 17,10Evra, važi od ponedeljka do ponedeljka za sve vrste prevoza za ceo BečMetro je jako,jako prost za snalazenje jer imas displej koji ti objavljuje svalu stanicu plus audio obavestenje komplet s tim da li izlazis levi ili desno....
A preporucujem ti ceo prvi becerk da obidjes...ne znam sta te tacno zanima ali to je bukvalno centar...
Najbolje je da napravis listu na google maps i po njoj obilazis. Najvise stvari za videti prvi put ti je u 1.Distriktu. Tesko je najbrajati jer ima dosta toga, ali pogledaj neke od onih vlogera na yt i dobices neku ideju. Isto imas i one 4k setnje kroz Bec, to ume da bude inspirativno.Hvala
Ovo sam tražio
Kiss
E da srbi svud.Na svakom cosetu ih cujes i to pricaju uglavnom kao da nisu svesni da ih pola ljudi tamo razume...Kupiti nedeljnu kartu za prevoz 17,10Evra, važi od ponedeljka do ponedeljka za sve vrste prevoza za ceo Beč
Kupuje se u trafikama ili na automatima.
Metro ima 4 linije( boje), na displeju iznad vrata tačno obeležena putanja kretanja.
Šta god da obiđeš, uživaćeš!
U II becirku je Prater, radio i za novogodošnje prznike, zimi..
Odmah pored Pratera je univerzitetski grad WU, prelepo uređen, zgrade sjajnih arhitektonskih rešenja.
Gde god mrdneš, svi pričaju srpski; u metrou, autobusu, trafici, restoranu, kupalištu, prodavnici, tržnim centrima, na ulici....
Volim Kopagranu( imitacija Kopakabane), svakog leta idem, zimus nisam bila i ne
znam kako izgleda zimi.
Pre nekoliko godina sam bila na Dunav Rok festivalu, stejdževi različite muzike, od r'n'r do bluza, ali trešte naši narodnjaci i vrti se prase na ražnju.
Svake godine u drugoj polovini Juna, ispred Šenbruna se održava koncert bečke filharmonije.