prvi put: kako to izgleda

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
svi smo se mi u nekim adolescentskim godinama
usled prirodnog rada hormona i radoznalosti
pitali kako sex izgleda
a većina je vođena tom znatiželjom zapravo i skinula mrak
zanima me, u ovoj kreativnoj temi :roll:
kako ste se vi prededukovali, kako ste zamišljali sex i kako se na kraju ispostavilo
zabeležite svoja najranije sećanja i ideje ili bar ona koji se prvih sećate
a) stvarali smo ideje iz priča roditelja (rode, kupus, mama i tata se drže za ruke...), iz priča vršnjaka (mama i tata se ljude, tata stavi štapić na maminu crtu...), voajerisali smo i špijunirali mame, tate, komšije, braću, sestre, drugarice; učili smo anatomiju sa postera, iz pan erotike; dokopavali se prvih VHS traka; merili ih sa vršnjacima i td.
b) u toj prededukaciji stvarali smo svako svoje ideje šta tu zapravo treba da se desi i pitali se čemu tolika frka, kako ćeš se uopšte osećati i hoće li vanzemaljci sleteti kad to konačno uradimo, i
c) na kraju je ostala iznenađenost, ravnodušnost, bol, odušvljenje, gađenje, otkriće smisla života...?
a vi? :)

na pocetku glupo,jadno trapavo,bez orgazma,bez strasti.....tek da se pohvalimo ekipi da smo to uradili....vremenom to preraste u umetnost a ne nauci se nikada savrseno i u potpunosti jer svaka nova partnerka otkriva neke novine i koncepte i erogene zone za koje niste ni znali da postoje :) :) :)

Ja sam odrastao na selu , a igrali smo se mame i tate kad sam bio u prvom razredu osnovne .
Sjecam se da sam imao erekciju , ali nisam bas znao sta trebam da radim .Prvi seks nije uopste bilo uzivanje jer sam imao nevidjenu tremu
a i grizli su komarci kao sumanuti . Bilo je to u prirodi ,a kod mene je bilo komaraca da to nije normalno . Jedan stariji kolega mi je nasao
neku koorvicu i pomogao mi da skinem mrak . Da zlo bude vece , i on je tu bio prisutan . Rekao je da ce mi davati instrukcije .Kad sam to
prezivio , zivjecu 100 godina !:confused:

svi smo se mi u nekim adolescentskim godinama
usled prirodnog rada hormona i radoznalosti
pitali kako sex izgleda
a većina je vođena tom znatiželjom zapravo i skinula mrak
zanima me, u ovoj kreativnoj temi :roll:
kako ste se vi prededukovali, kako ste zamišljali sex i kako se na kraju ispostavilo
zabeležite svoja najranije sećanja i ideje ili bar ona koji se prvih sećate
a) stvarali smo ideje iz priča roditelja (rode, kupus, mama i tata se drže za ruke...), iz priča vršnjaka (mama i tata se ljude, tata stavi štapić na maminu crtu...), voajerisali smo i špijunirali mame, tate, komšije, braću, sestre, drugarice; učili smo anatomiju sa postera, iz pan erotike; dokopavali se prvih VHS traka; merili ih sa vršnjacima i td.
b) u toj prededukaciji stvarali smo svako svoje ideje šta tu zapravo treba da se desi i pitali se čemu tolika frka, kako ćeš se uopšte osećati i hoće li vanzemaljci sleteti kad to konačno uradimo, i
c) na kraju je ostala iznenađenost, ravnodušnost, bol, odušvljenje, gađenje, otkriće smisla života...?
a vi? :)
Zamišljala jadno i ostvarilo mi se....:D

Ja sam odrastao na selu , a igrali smo se mame i tate kad sam bio u prvom razredu osnovne .
Sjecam se da sam imao erekciju , ali nisam bas znao sta trebam da radim .Prvi seks nije uopste bilo uzivanje jer sam imao nevidjenu tremu
a i grizli su komarci kao sumanuti . Bilo je to u prirodi ,a kod mene je bilo komaraca da to nije normalno . Jedan stariji kolega mi je nasao
neku koorvicu i pomogao mi da skinem mrak . Da zlo bude vece , i on je tu bio prisutan . Rekao je da ce mi davati instrukcije .Kad sam to
prezivio , zivjecu 100 godina !:confused:

dirljivo :aha:

a) Imala sam otvoren odnos sa mamom, jesu se prepricavala iskustva i u drustvu, ali sam ipak imala svoju viziju.
b) Nisam se pitala kako cu se osecati. Ali sam pomislila da li ce najbolje drugarice nesto po meni primetiti.
c) Tetka otisla na more, ostavila kljuc od stana,... On je znao sta radi, a ja sam bila opustena i sigurna sa njim- dovoljno za prvi put.

Back