Prvi poljubac

goca1996

Početnik
Poruka
21
Imali smo mnogo tema o prvom sexu, hajde sada malo na romantičnije varijante.
Gde, kako, s kim.... Sve sto vam padne na pamet na ovu temu. Meni su naj-cool oni brojni leptirici koji ti produ stomakom ... onaj prvi osecaj zaljubljenosti. Da li moze covek postat ovisan o zaljubljenosti?
S prvim momkom se nit ne sjecam kako i gdje je to bilo. Mah. Nije ni bitno ... Ionako nam je trebalo 2 mjeseca da isprobamo kako je to "poljubiti se" on je bio samo decja igra.
S drugim je već bilo magično. Ispod mora, to se već računa.

Poslednja izmena od moderatora:
Davno bilo. U ovoj sobi....Jasmina se nije dala(16/17), pa je Jelena ta bila(17)...

Ah... ja bih sledeći....oš da se ljubimo dok ronimo?
Ispod mora?

Meni su na kiši bili najromantičniji. Od Subotice/Srbije do Singapura...Za sada.

moj baš-baš prvio polubac je bio sa jednom drugaricom na eksurziji u osomom osnovne,igrali smo masne flote i flaša stala baš na nju...zanimljivo je bilo to da sam ustvari svo vreme muvao jednu drugu i pokušavao da zavrtim flafu da stane baš na nju,ali naravno nisam uspeo,flaša omašila metu...Ali kad je već ispalo tako već nisam mogao da se izvučem i ajde.Ona se malo više unela nego što sam očekivao...onda se i ja malo više zaneo...i da skratim priču ukrala mi žvaku i posle je celo veče pravila balončiće kao da se hvali XD

Prvi kojeg se sećam je bio iz ljubavi ali i ne, ja sam bio zaljubljen u nju a ona nije u mene, ali brate igrali smo masne fote a ja sam imao saveznike, hohoho... Posle se udala za mog dobrog drugara i rodila dvoje dece, nedavno je preminula, užas...

:zcepanje:
Skupilo se nas dosta iz istog razreda negde na 2. godini srednje u kafiću za srpsku NG, i tu sam upoznala jednog fakultetliju.
Ćaskali smo neko vreme i dogovorili da sutradan izađemo na piće na isto mesto u to i to vreme.
Na lice mesta sam stigla nešto ranije i dok čekam, shvatam da ne mogu da se setim kako taj momak izgleda (Ne da nisam pila, nego mi je alkohol tad još bio potpuna nepoznanica, ali što sam više pokušavala da se setim, to sam manje videla lik osobe koja treba da se pojavi :rida: ).
Kakva traumatična zezancija!

Ništa, prilazi i ja u fazonu EUREKA!, i složimo se da je bolje da šetamo nego opet da idemo u muzičetinu od koje otpadaju uši.
Ponudio se da me otprati kući, i tako negde, na polovini puta do odredišta me je poljubio. Cmokasto, ne sad neštooo da se izbezumim.

Onda je mene bilo sramota, pa smo ćutali sve do blizu moje kuće. :rumenko::huh:

MUAHAHAHAHA! Romaneskno, nema šta!
Bio je fin momak, ali smo se posle samo čuli jedno mesec dana jer je studirao daleko, i to mi je dosadilo.
A o tom prvom poljupcu... sve najbolje, ali nešto nisam razvila osećanja koja bi ga napravila specijalnim ni po čemu drugom osim što je bio prvi.

Back