PRVI OSUĐENIK U SRBIJI ZA PRETNJE NA INTERNETU

Pa sjajno je to, ali zasto onda u realnosti izrecene verbalne pretnje nikad ne bivaju sankcionisane
Tako na primer, komsija moze pred deset svedoka da ti preti kako ce ti poklati porodicu zbog nekog banalnog razloga zbog koga se komsije cesto svadjaju, i ako ga prijavis, postupak ima da se vuce mesecima da bi na kraju dobio nista. Stavise, policija nece ni podneti krivicu prijavu za pretnju, nego ces morati sam da ga tuzis i dokazujes do besvesti
A ako nedaj boze ostvari tu pretnju, e, onda policija vec moze da reaguje kao i nasi jelte, casni i posteni sudovi

Kad nesto ode na world wide web, tamo i ostaje za vek vekova. A vi samo ostavljajte svoje podatke, fotografije i slicno, pa posle kukajte. Zao mi je i nadam se da nisi previse ostecena, ali sama si kriva. To neka ti je za nauk.

Nisam ja oštećena u ovom slučaju , hvala Bogu i znam to sve.

Čak ni slike svog psa, kuce ne ostavljam na ovakvim mestima jer nije svakidašnja i prepoznatljiva je , a živimo među poganim svetom...

Nekolicinu , uglavnom ženskog sveta sam upoznala uživo i slika koju sam imala virtuelno se apsolutno poklopila sa realnom , a sve što ovde pišem apsolutno isto govorim u reali tako da ni tu nemam čega ja lično da se plašim ali bi neki drugi trebalo da porazmisle , naročito posle hiljadu puta ponovljenih " moj drug/je6ač/rođak , svejedno , je seoski pandur i preko njega sam saznala ime, prezime, adresu i sve što treba , te i obelodanila na forumu"....

E tu treba i hoće da odgovara adekvatno i ta koja je pretila i taj seoski pandur preko kojeg je došla do podataka i kompromituje korisnike i zato pozdravljam početak svega ovoga...tako i treba da se radi :ok:

Back