Prvi kuvar Srbije

*moonlight*

Domaćin
Poruka
4.102
Gledala emisiju ovih dana, i da, jeste mi bilo zabavno.
Budući da kuvanje smatram vrstom umetnosti, kreativnosti, volim da vidim kako se ljudi snalaze u tome.
Nema veze što dosta njih ne znam da identifikujem (od učesnika), ali javne su ličnosti, te shodno tome, neki i nemaju mogo vremena inače da bi boravili u kuhinji.

Zanimljive su im reakcije na komentare žirija, besnije izjave, i meni je dopadljivo.

A vi, gledate li?

stvarno su mi toliko izlizane te iste face koje u krug gledamo da mi jednostavno ne drzi paznju..dal je moguce da nemamo neke normalne javne licnosti bar jednu..da uopste njih ne gledamo u drugim izdanjima do onoga cime se bave

Gledala emisiju ovih dana, i da, jeste mi bilo zabavno.
Budući da kuvanje smatram vrstom umetnosti, kreativnosti, volim da vidim kako se ljudi snalaze u tome.
Nema veze što dosta njih ne znam da identifikujem (od učesnika), ali javne su ličnosti, te shodno tome, neki i nemaju mogo vremena inače da bi boravili u kuhinji.

Zanimljive su im reakcije na komentare žirija, besnije izjave, i meni je dopadljivo.

A vi, gledate li?

znaci, POVRACA MI SE od kolicine ogavstine koja se tu moze videti
kako si ti uspela da nadjes to zabavnim, nije mi jasno

tv pink bas sve obesmisli pa i ovaj tip emisije. ako mozes pratiti tv novu onda pogledaj master chefa,tek je pocelo pa se lako moze pratiti. tu se takmice ljudi sa nekim predznanjem i kroz zahtjevno takmicenje pokusavaju da dodju do laskave titule. ulog je veliki,ljudske greske ocekivane koje dovode do ljudske drame zbog izbacivanja iz takmicenja.TVFBIH preuzima ovu emisiju sa pocetkom oko 22 sata.
naravno,najpoznatija su takmicenja ona u americi, engleskoj i austriji.

Nisam gledala i ne verujem da ću.
Obožavam da gledam Masterchef ali po onome što sam čula i čitala o našoj verziji, u pitanju je nebo i zemlja.
Američki Masterchef je u poslednje vreme više drama ali je i dalje gledljiv , australijski je manje drame više dobrog kuvanja - o ostalim verzijama ne mogu da pričam, nisam gledala.
Ali u oba slučaja, žiri je , koliko god često iritantan, kompetentan.
Ne znam ko je umro i učinio Čanka profi kuvarom. Pa čak i onaj što kao nešto kuva ( Saša štagod) jest, po meni, sprdnja.

Ne znam...verujem da naši ljudi mogu zaista da urade dobar šou- ali još uvek čekam na to pošto iskreno, svaki put kad vidim BILO šta što naši odrade po licenci, svaki tvvist na neki od svetskih realitija, uvek ispadne bedno, ofrlje odrađeno i sa toliko želje da se pretvori u formu Velikog Brata i skandal - da mi bude zaista muka.

Ja sam to zamisljala sasvim drugacije kada sam gledala najavu, medjutim kada sam saltajuci kanale slucjano naletela na emisiju zgranula sam se.
Pocev od tih nazovimo "slavnih" licnosti, meni je muka vise, jer ja sam mislila da ce se takmiciti ljudi koji se bave kuvanjem ili oni koji jednostavno vole da kuvaju za sebe i svoju dusu. Od svega toga nista .
Jos pored ove krize gde ljudi jedva krpe kraj sa krajem, oni ispred svakog stavili po celu flasu ulja,pa nek se vidi raskos, a sto neko nema ni za jedan hled a o ulju i da ne pricam koje je za malo pa dostiglo cenu od 200 dinara.O tome niko ne razmislja, bolje da su te namirnice dali ljudima koji bi znali sta ce sa njima.

Ne mislim da je emisija niti dobra niti loša.
Ne pravi smao odabir šta će nam poturati u terminima.
Ali, da, volim da gledam polublamaže i blamaže naših VIP-ovaca.
Prihvatanje, tj.neprihvatanje kritike, i njihove hvalisave priče o kuvanju.

Volim emisije o kuvanju, dopadaju mi se.

U principu zanimljiva emisija... Pogledao sam svega par, ali nije lose...
Nazalost, izbor takmicara je uzasan... Lobotomija je preduslov da bi mogao da svarim Suzanu Mancic... I ostali su poprilicno iritantni i nezanimljivi...
Sto se zirija tice, Petar je sasvim ok... Lepo je sto dzvanjka i sto ih kritikuje... To je jedini nacin da on onih par baba napravi dobre kuvarice... Kako ce da se udaju ako ne nauce...
Steta je sto je Canak bio u ziriju... I sreca je sto su ga u medjuvremenu apsili... :lol:
Sve u svemu, nek im je bog u pomoci s onim silnim probanjem hrane... :lol:

Gledala sam ih nekoliko .
Postpak kuvanja nije adekvatno zastupljen.
Poznate licnosti ko da su u osnovnoj skoli.
Ziri katasrofa .
Samo je Suzana Mancic sve deblja i deblja.
Ne znam kako se ta zena ne umori .
Ona je od jutra do sjutra na nekom kanalu i nekoj zabavnoj emisiji.
Vise se smije i namesta za kamere nego govori.
Pa ima li ljudi u zemlji Srbiji ko zanimljiv da nije Suzana Mancic?

Milica je toliko izveštačena u ovoj prvoje svojoj epizodi, da je Petar Gajić za nju mala maca.
Dobro je pitala Aleksandra Janković: Jeste li vi iz istog odeljenja?
Preteruje sa hladnoćom, a d aizgleda kao da ju je poplava izbacila, to i da ne pominjem.
Liči mi više na spremačicu no na kuvaricu, tj.profesorku.

Milica je toliko izveštačena u ovoj prvoje svojoj epizodi, da je Petar Gajić za nju mala maca.
Dobro je pitala Aleksandra Janković: Jeste li vi iz istog odeljenja?
Preteruje sa hladnoćom, a d aizgleda kao da ju je poplava izbacila, to i da ne pominjem.
Liči mi više na spremačicu no na kuvaricu, tj.profesorku.
Milica Aleksic je razredna mom sinu
zena je divna,pravi pedagog,deca je vole,pomaze im na sve nacine
da budu profesionalci u svom buducem zanimanju,
nije isfolirana i ne glumi,poznajem je tri godine
i zena zaista ima takvo drzanje,,celicne lady,,
Samo reci hvale mogu reci sto se tice Milice,hvala joj
sto je takva osoba kakva je i sto se milion puta izborila za svoje djake
a pritom je vrstan kuvar i kuvarstvo im je priblizila na najbolji moguci,profesionalni nacin.
Sinoc sam prvi put gledala emisiju,cula sam od mame da je Milica u ziriju,gledacu i ubuduce...
Pozz...

Back