PRVI GREH UJNE GORDANE

Prosto- iskreno..bez lazi i prevare.. ;)

Oni koji znaju bolje da pisu - uvek mogu da me "raspamete" iznosenjem argumenata...mada o ukusima ne vredi raspravljati...mislim :)

a ko ste pa vi da vas mi raspametimo?

isto pitanje i za vas

kako moože da vas uzbudi neko ko je razbarušen od pića i liči na grčkog boga? ne ide tako, pogotovo što mnogo trkeljišu u toj priči

erotika je trenutak bez priče. igra

a ko ste pa vi da vas mi raspametimo?

isto pitanje i za vas

kako moože da vas uzbudi neko ko je razbarušen od pića i liči na grčkog boga? ne ide tako, pogotovo što mnogo trkeljišu u toj priči

erotika je trenutak bez priče. igra

Ima toga i o u ovoj prici al nije svako u stanju to da prepozna a narocito ne neko cija su ocekivanja visoka/drugacija...

Da se ne bi spamovalo, valja prestati sa ovim vredjanjem, pa i ovom jalovom raspravom- prica se nekom svidja a nekom ne i to se nece promeniti bez obzira na "argumente" iznete sa obe strane..

autor je postavio priču da bi reagovali

vi ste reagovali

brajan je reagovao

ja sam reagovao

sto se tice očekivanja, žene uvek žele nešto neočekivano pored onog već poznatog. ako negde treba da bude neočekivanog to je u erotskoj priči kad su muškarci već tako neinventivni. kao kad odete u bioskop i posle pret minuta znate kraj filma. kada vidim ženu sa kojom znam da če biti brzo kraj, dajem deseti deo sebe ili ne želim ništa. kao sa knjigom ili pak pričom. nadam se da sam sad jasniji

Vredjanje korisnika foruma nije reakcija na temu vec nesto drugo, koliko se ja, skromno, razumem u te stvari..
Da, savrseno si jasan.. i mutantski predvidljiv.. posle 5 min. :) ..

Tema- cudi me da ova tema jos nije pod kljucem..

Back