milicaxx
Početnik
- Poruka
- 50
Da li je neko bio skoro na časovima vožnje?...Ja sam bila danas i utisci su užasni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da neću naučiti nikad
Pa ,ok ali mi se pomešalo sve ,kad trebam kočiti šta da radim sa kvačilom ,kad trebam ubrzati ...Moj instruktor malo je pogubio živce pa je počeo vikati i psovati kad ponovo pogrešim...Baš sam zbunjena....
Ja živim u malom mestu i nemam baš puno izbora.
Nadam se da će biti bolje drugi put...Mislim da nisam glupa..A u svakom slučaju instruktor bi trebalo da ima strpljenja...
Ja uopšte nemam strah ,ali ne mogu da popamtim na 100m nekoliko puta stati krenuti ,ubrzati i okrenuti .Bilo mi je puno za prvi put ...
Nebitna je instruktorova galama , vec to da te nauci .Neki se ponasaju kao kreteni a na kraju se pokazu najboljima .Nadam se da će biti bolje drugi put...Mislim da nisam glupa..A u svakom slučaju instruktor bi trebalo da ima strpljenja...
Promeni instruktora! Ne moraš biti talenat za vožnju ali svejedno ne sme da viče i psuje!Moj instruktor malo je pogubio živce pa je počeo vikati i psovati kad ponovo pogrešim...Baš sam zbunjena....
Nebitna je instruktorova galama , vec to da te nauci .Neki se ponasaju kao kreteni a na kraju se pokazu najboljima .
Da...Koliko sam shvatila juče ,kvačilo se stiska i kad hoću da zakočim...