Prvi čas vožnje

Pa ,ok ali mi se pomešalo sve ,kad trebam kočiti šta da radim sa kvačilom ,kad trebam ubrzati ...Moj instruktor malo je pogubio živce pa je počeo vikati i psovati kad ponovo pogrešim...Baš sam zbunjena....

Ja živim u malom mestu i nemam baš puno izbora.

I ja živim u malom mestu, tim bolje, u malom mestu sve se zna, pa sam se raspitao o svim postojećim instruktorima i odabrao najboljeg, a bitno mi je bilo da je staložen, strpljiv, i da te ne tera od prvog časa da radiš poligon kao većina, nego od negde 20-tog, da prvo stekneš osećaj za komande u gradu.

Nebitna je instruktorova galama , vec to da te nauci .Neki se ponasaju kao kreteni a na kraju se pokazu najboljima .

Uopšte se ne slažem, Vidjao sam na poligoni druge, čim krenu da se deru, odma se kandidat još više ubuni. Mom instruktoru 80% kandidata prolaze iz prvog puta. Nikad ga nisam čuo da se dere. Kad nešto neko jako brlja samo kaže ugasi auto, a onda najmirnijim tonom lepo objasni. I nema više problema. Ko nema živaca, ne treba time ni da se bavi.

A jesi li pomislila da on pored svog iskustva i godine rada do sad nije sreo kao što si ti?

Imaš li strah, jači od njegove živce i nerviranja i da li si malo specifična od ostale?

E draga Milice, ima dve stvari, kvačilo služi za SVAKU promenu brzine, svejedno iz niže u višu ili iz više u niži; i istovremeno kočenje sa kočnicom i ništa više. I tu je ler, to je kada smanjuješ potrošnju goriva.

Slušaj ga dobro i pamti, i ne raspravljaj se s njim, ima pravo da viče na tebe sve dok ti ne bude jasno.

Naučićeš....

Poslednja izmena:
Нема право да виче јер је тек први час и нормално је ако није одма научила. Зато треба мењати инструктора, иначе ће јој наредни часови бити пакао.

Back