KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 40.564
Cestitamo susjedima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam i ja, al sto ga prate vojni avioni?
Da ga neko ne otme.
Kako napraviti vojni lovacki avion Ratnog Vazduhoplovstva Srbije? Nekako ovako:
http://www.google.de/imgres?imgurl=...sBiUqLPLLSn0wXju4CoCg&ved=0CDEQ9QEwAg&dur=500
_nobody_
Jesam li jedini koji misli da je Vucicev marketing - slavlja sa smrkovima vode, uzasno smesan i bedan?
A treba dodati i da je pola vojne flote otpratilo arapski avion... Kakva cast!![]()
Da ga neko ne otme.
Cestitamo susjedima[/SPOILER]
I odma se zapalio i vatrogasci priskočili u pomoć
I odma se zapalio i vatrogasci priskočili u pomoć
Jesam li ja jedini kome na avionu koji nosi ime kompanije AIR SERBIA, znači ime države Srbije stoji ovaj i ovakav znak na repu? Ko god vidi taj znak jasno mu je da je arapski avion u pitanju. Odvratno. Neka imaju 49 % vlasništva, mi imamo 51 % i to je nacionalna kompanija. Mada, meni nije baš jasno zbog čega JAT nije valjao i upropastili smo ga a nova kompanija ne valja i nećemo je upropastiti. Ta igra otvaranja novih firmi i zatvaranje postojećih skupo košta državu. Ako nismo u stanju da oporavimo JAT znači da nismo u stanju da vodimo avio kompaniju i gotovo. Šta sad pokušavamo i sa čijim parama?
Da ga neko ne otme.
Hmmmm...Da se "farbar" malo vise otkacio na umetnickoj "slobodi" slikajuci na repu, mogao je rep i da izgleda ovako?!
![]()
_nobody_