Prvi Amerikanci su bili LJUDOZDERI

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Kad su pojeli sve životinje, prešli su na ljude.

Dokazi da je ljudožerstvo među prvim doseljenicima u Americi postojalo, dokazuju najnovija proučavanja kostiju 14-godišnje devojke koja je 1609. godine živela u Fort Džejmsu.

Pojedinci su uspeli da prežive tako što su pojeli moždinu i deo lica i grudi umrle devojke.

337605_kosti-12afpfoto-don-hurlbert_ff.jpg

Na lobanji su pronađeni tragovi udaraca oštrim predmetom, kao i duboki rezovi na njenom licu i vratu.

Jasno se vidi namera da se telo raščereči, da se izvade mozak i tkivo lica kako bi se pojeli - rekao je američki naučnik.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/380681/Prvi-americki-kolonisti-bili-kanibali-Kad-su-pojeli-sve-zivotinje-presli-su-na-ljude

Ovo me ne iznenadjuje , to rade i danas po celom svetu ali drugacimim metodama, samo su usavrsli svoju "kuhinju" u smislu novi "recepti" itd...

Zato su oni vec stigli na Mars, a mi se jos ubijamo iz plemenskih razloga........

Hocu reci, onji idu unapred, a mi u nazad.....
Шта Марс, бре?
ВојвоЂанери експлоатишугас с Титана, а не тамо неки људождери који у половини државе уче децу да је свет стар 6к година.

Kad su pojeli sve životinje, prešli su na ljude.

Dokazi da je ljudožerstvo među prvim doseljenicima u Americi postojalo, dokazuju najnovija proučavanja kostiju 14-godišnje devojke koja je 1609. godine živela u Fort Džejmsu.

Pojedinci su uspeli da prežive tako što su pojeli moždinu i deo lica i grudi umrle devojke.

337605_kosti-12afpfoto-don-hurlbert_ff.jpg

Na lobanji su pronađeni tragovi udaraca oštrim predmetom, kao i duboki rezovi na njenom licu i vratu.

Jasno se vidi namera da se telo raščereči, da se izvade mozak i tkivo lica kako bi se pojeli - rekao je američki naučnik.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/380681/Prvi-americki-kolonisti-bili-kanibali-Kad-su-pojeli-sve-zivotinje-presli-su-na-ljude

Ovo me ne iznenadjuje , to rade i danas po celom svetu ali drugacimim metodama, samo su usavrsli svoju "kuhinju" u smislu novi "recepti" itd...
Бтв ради се о Џејмстауну првом насељеном месту у Северној Америци у заливу Чесепик, у данашњој Вирџинији, које се одржало.
Наравно Енглези су појели Енглескињу.

Pa to je poznato da su prvu zimu pribegavali kanibalizmu da bi opstali.
Drugu je došla Pokahontas sa ćuretinom ;)

Inače ne sudite ljudima koji su se našli u takvim očajničkim situacijama,99,9% bi i vi reagovali isto. Samoodržanje je instikt jači od gađenja i morala. Nisu jeli svoje mrtve iz obesti ili zlobe nego iz krajnje nužde.

Back