He Who Cares
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
e ne moze hrana i seks su povezani mislim nema sarme nema sexa
da...otis`o si ,sarmu prob`o nisi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ne moze hrana i seks su povezani mislim nema sarme nema sexa
Vredi li da tema ide na pdf Kulinarstvo, kad je vec takva?
da...otis`o si ,sarmu prob`o nisi![]()
Samo priznavam palacinke u vinskom shatou
E ovo je smesno![]()
predlog za glavno jelo:
Gurmanska zakuska s finim umacima
Prokuvajte vodu u šerpi i ubacite u nju dve hrenovke. Kuvajte ih 5 minuta, tako da budu čvrste ili blago al dente. Ponudite gosta nekim
osvežavajućim napitkom. Zatim ga pošaljite na terasu (naravno ako imate istu), da uživa u pogledu-jer je atmosfera najvažnija. Za to
vreme iseckajte hrenovke i u svaki komadić zabodite čačkalicu. Možete istinski izraziti svoju kreativnost širokom lepezom različitih
boja čačkalica. Zatim poslužite dva "fina umaka": kečap i senf. Ovo jelo nikada nemojte nazvati seckanim hrenovkama, već isključivo
gurmanskom zakuskom sa finim umacima.
Ne kuvam
![]()
predlog za glavno jelo:
Gurmanska zakuska s finim umacima
Prokuvajte vodu u šerpi i ubacite u nju dve hrenovke. Kuvajte ih 5 minuta, tako da budu čvrste ili blago al dente. Ponudite gosta nekim
osvežavajućim napitkom. Zatim ga pošaljite na terasu (naravno ako imate istu), da uživa u pogledu-jer je atmosfera najvažnija. Za to
vreme iseckajte hrenovke i u svaki komadić zabodite čačkalicu. Možete istinski izraziti svoju kreativnost širokom lepezom različitih
boja čačkalica. Zatim poslužite dva "fina umaka": kečap i senf. Ovo jelo nikada nemojte nazvati seckanim hrenovkama, već isključivo
gurmanskom zakuskom sa finim umacima.
Ja ne zivim sa mamom i tatom 4 godine. Onda.. Narucim hranu, spremim neko meso, nesto brzinski, kupim gotovo a spremljeno dao Bog na svakom cosku, povrce iz kesice , pecurke.... A i jedem jednom dnevno i to obicno negu glupost sto drugim ljudima i nije obrokma jok nego meni to nepojmljivo u smislu sta kad mama i tata i decko nisu tu...a ti ne znas sebi da spremis...mislim nema tu sta ni da se zna..nisu to interesovanja vec po meni normalna potreba da covek ume nesto da spremi..al dobro...
Ja molim da se u temu ukljuce i clanovi sa ovog pdf-a, ukoliko zele ili da moderatori dalje procene sta ce sa ovom temom.
Hvala kolegama sa Kulinarstva![]()
Zato i necemo doci kod tebe na veceru.
.