turbo_virsla
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
a sad za ozbiljno, manite se gluposti, ostavite doktore da rade svoje poslove; uslovi u zdravstvu su ionako jadni, a vi svojim poremećenim doprinosom pravite samo štetu. Bilo bi dobro da se ljudi ujedine u pameti, ako je imaju, ako je nemaju, nek puste kvalifikovanije da odluče, Pola vas nema pojma šta je etil, a šta metil (na primer), tako da je svaka dalja diskusija na temu suvišna, zamarajuća i neproduktivna. Umesto toga, zašto ne baratate statistikom i zdravom pameću, da ne kažem sećanjem - variola vera i nije bila tako davno; sigurno je da ima ljudi u vašoj okolini koji se sećaju užasa te epidemije. Upravo su vakcine i ljudska zdrava svest zaustavile katastrofu. Budite malo pametniji, ljudi.
A što se tiče autizma, zašto ne primetite koliko na primer ima reproduktivno sposobnih narkomana, koji imaju porodice, koji su dobrostojeći? Da li su njihova deca autistična?
Ako je iko primetio neka podigne dva prsta.Ranije nije bilo toliko narkomana, takođe. Ovo je samo jedan od razloga, po meni.
- - - - - - - - - -
i prestanite već jednom da se pozivate na istraživanja nekih anonimusa iz amerike,mi živimo na balkanu, a sa amerikom imamo veze samo toliko što smo na istoj planeti u sunčevom sistemu, iskulirajte se, niste pametni, kopirate izjave neke nebitne osobe
A što se tiče autizma, zašto ne primetite koliko na primer ima reproduktivno sposobnih narkomana, koji imaju porodice, koji su dobrostojeći? Da li su njihova deca autistična?

- - - - - - - - - -
i prestanite već jednom da se pozivate na istraživanja nekih anonimusa iz amerike,mi živimo na balkanu, a sa amerikom imamo veze samo toliko što smo na istoj planeti u sunčevom sistemu, iskulirajte se, niste pametni, kopirate izjave neke nebitne osobe