Prva zapadna zemlja u kojoj ce belci postati manjina ?

Prva zapadna zemlja u kojoj ce belci postati manjina ?

• Njemacka

• Francuska

• Holandija

• Belgija

• Razjedinjeno Kraljevstvo

• Svedska

• Cemerika

• Kanada

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
САД су на прагу мислим

Ми смо на прагу да продужимо светску доминацију Америке са предвиђених 2.000 на 10.000 година :per:

- - - - - - - - - -

Švedistanska Libtardska Džamahirija.

Да, Скандинавија дефинитивно има предност због умоболног менталитета који социјалдемократија ствара.

white-spanish-mexican.jpg

Ovo je slika iz 60-tih. Belgija. Na njoj pise zabranjeno italijanima i psima. Na kafani. Tada je bilo puno italijana koji su pristizali da rade u rudnicima i teskoj industriji

Danas preko milion Belgijanaca ima italijansko porijeklo

6dd.jpg

Na zadnjim lokalnim izborima Belgija je dobila prvoh nacelnika crna. Rasi o ocu fudbalera Kompany

763.jpg

U Briselu ima kvart koji se zove Matonge. Tu su 90% crnci. Uglavnom iz Konga

Matonge-Brisel-Glavni grad EU :think:

belgique-bruxelles-quartier-matonge-ixelles-rue-longue-vie-vie-quotidienne-pendant-festival-fide.jpg

ob_8851df_marche-bxl-31-01-2015-in-cheikfitanew.jpg

Ljudi se grdno varaju za USA, za Kanadu jos vise , tamo i nema crnaca.
U USA je broj crnaca konstantan, ne dolaze novi ili broj nije vredan pomena.
Procenat Afroamerikanaca je oko 13%.

Mislii se ovde na Arape i tako neke muslimane, nikako ne na Afrikance, ali to je 1 postenom Srbinu sve isto.

Trenutno, preko 50 miliona afrikanaca je u pokretu ka Evropi. Isto tako imamo i light crnu verziju a to su Pakistanci, Afganistanci, Iranci, Arapi i slicna ekipa.
Niko nema pojma koliko ih je upalo u Evropi zadnjih par godina. Radi se o milionima. Novi talasi konstantno pristizu

Meni se cesto desavalo da sam jedini belac u busu, na stanici ili nekom javnom mestu. Jos sam ja ko skandinavac. Svetla kosa, svetao ten i svetle oci. Belac a stranc u Evropi :think:

Sada sam na izuzetno bogatom mestu gde zivi vecinom samo visa bela kasta. Doduse ima nesto ovih Portugalaca ali oni su tu kao fizicka radna snaga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back