Prva TV

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fes

Zainteresovan član
Poruka
345
Timu voditelja Prve srpske televizije, kako saznajemo, pridružila se i Ivana Zarić. Ivana je nedavno i zvanično potpisala ugovor sa ovom kućom i već uveliko radi na novoj emisiji koja je još uvek pod velom tajne.

Produkcija “Prve” očigledno je u punoj brzini, „Top model“ i „Domaćine, oženi se“ već su startovali, a ove nedelje počinje i Radna akcija. Da su ambicije televizije velike, kao i da krupnim koracima gazi ka prvoj poziciji, očigledno govore i naša saznanja da se u kuhinji “Prve” sprema još nekoliko noviteta i da će jednu od novih emisija voditi Ivana Zarić.

- Tačno je da je Ivana Zarić potpisala ugovor sa “Prvom”. Imajući u vidu da su pripreme za emisiju u toku, za sada ne otkrivamo detalje - rekli su nam u pres službi “Prve”. Naše informacije potvrdila je i Ivana Zarić: „Radujem se saradnji sa Prvom srpskom televizijom i povratku na male ekrane. U ovom trenutku još ne mogu da kažem sve informacije u vezi sa emisijom, radimo temeljno i u pitanju je veoma zanimljiv koncept koji je i tematski i produkcijski veoma zahtevan, pravo je osveženje i imaće potpuno drugačiji voditeljski pristup“.

Izvor: "Blic" http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/243077/Ivana-Zaric-novo-lice-TV-Prva

Prva je po mom misljenju sve bolja i bolja!

Ja kapiram da baba sera, da izvine, ne bi odradila emisiju dobro tek tako.
sigurno da je potreban trud i rad da bi se nešto kvalitetno postiglo, pri tom mislim i na sadadnike emisije
a, voditelji su kao predstavnici te čitave celine

... malo je danas dobrih emisija
vrlo malo :aha:

A cekaj mislis da taj voditelj to sam odradi?naravno da ima tim koji buta po netu i trazi nebuloze u ovakvim slucajevima ivana i amidze..pa im posle asistira na uvo..drugo je kulturna emisija tanje peternek gde ne postavlja pitanja iz zute stampe po kompromitujucem sablonu

Na ovo sam ja naleteo :

...ja radim na ovoj televiziji...bas je top tajna..ali sam ipak saznao da je to realty show o ljudima koji zele da se promene licni opis i zivot pomoci nekih uredjaja hi-tec.

od kad ovu Ivanu Zaric nisam video, drago mi je da se vraca...obelezila je moje detinjstvo, kao i ceo treci kanal :)

slabo ih gledam, pre svega zato sto ne mogu da podnesem toliku harizmu i sarm Ivana Ivanovica, prosto mi sujeta proradi kad ga vidim i odmah prebacim na neki drugi kanal...toliko je kul, vrh i ekstra.
i zameram im sto Kesica ne stave u neki normalniji termin...

U poslednje vreme više gledam Prvu nego Pink. Kao što neko reče samo da izbace turske serije i super su, a najbolji su mi Ivan Ivanović, Ekskluziv, Eksploziv, Paklena kuhinja.

Transfer godine: Milan Kalinić na Prvoj

Voditeljskom timu Prve srpske televizije prodružuje se i jedan od najpoznatijih i najomiljenijih voditelja na ovim prostorima Milan Kalinić! Imajući u vidu njegovu izuzetnu popularnost, ne samo u Srbiji već i regionu, može se slobodno reći da je njegov prelazak svakako najatraktivniji i najveći koji se dogodio u poslednjih nekoliko godina.

U jeku priprema za novu sezonu, PRVA svoj tim gotovo svakodnevno osvežava najboljim profesionalnim kadrovima kako novinarskim tako i voditeljskim. Novi projekti se uveliko spremaju, a pored domaće serije u kojoj igra Milan Kalinić, za njega je rezervisan i jedan od najvećih projekata koji će voditi od jeseni. Do sada smo ga gledali u različitim formatima ali je Milanu tek Prva srpska televizija dala šansu da se pokaže punom sjaju i to u do sada neviđenom i jednistvenom „one man" šou programu.
Kreativni koncept, vrhunska produkcija i originalni sadržaj karakterisaće emisiju koja će zasigurno predstavljati još jedno iznenađenje i pravo programsko osveženje. Emisija je jedan od najvećih projekata na ovim prostorima, a pripreme su već u toku. Milanova spontanost, duhovitost i neposrednost u vođenju u potpunosti se uklopila u viziju koncepta programa koji je Prva zamislila te je na obostrano zadovoljstvo došlo do saradnje.
Povodom prelaska na PRVU i priprema za novu emisiju, Milan je izjavio: „Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada i u pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti. Mogu da kažem da mi je izuzetno drago što ću raditi sa ovim timom. Septembar je super mesec!"

http://www.prva.rs/sr/oNama/saopstenja/story/11599/Transfer+godine:+Milan+Kalinić+na+Prvoj.html

Ivan Ivanović je tu hit, ostali su potrošna roba :lol:

Sviđa mi se Ivan, verna kopija Minimaxa, al ajde, valja kopirati majstore, ne diletante, ali čoveče večeras gledala,a već odavno primetih da dok traje šou neka ženska spodoba dal plaćena il je samo ludača, na svaku foru ili neforu toliko se kikoće da mi došlo da isključim TV, pa na kraju promenih kanal i odgledah nešto na nacionalnoj geografiji, žena se smeje ko sumanuta, pa još i ciči, budibogsnama,dal je to namešteno ili stvarno postoje neke takve budale da mi je samo da znam pa da mirno spavam.

Sviđa mi se Ivan, verna kopija Minimaxa, al ajde, valja kopirati majstore, ne diletante, ali čoveče večeras gledala,a već odavno primetih da dok traje šou neka ženska spodoba dal plaćena il je samo ludača, na svaku foru ili neforu toliko se kikoće da mi došlo da isključim TV, pa na kraju promenih kanal i odgledah nešto na nacionalnoj geografiji, žena se smeje ko sumanuta, pa još i ciči, budibogsnama,dal je to namešteno ili stvarno postoje neke takve budale da mi je samo da znam pa da mirno spavam.

možda želi da privuče kamermanovu pažnju zadrad nekog ''višeg cilja'' :lol:
Ja Ivanovu emisiju ne pratim redovno, ali u pricipu nije loša, ima dobrih fora

Back