Prva prava ljubav ispovest

• Začetnik teme Začetnik teme Pacho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мени су говорили разни психолози и психијатри да мушка адолесценција траје тако до 25те... И верујем на неки начин у то. Када сам напунио 18, ниса се осећао ништа другачије него са 17
Osim što si postao krivično odgovoran, malo li je ?
Не значи да не треба да се понашамо одговорно ил бар да настојимо да будемо одговорни и бринемо о себи, али неке ситнице и ствари можеш опростити људима са 25, јер је ств много стручних људи који кажу да се тек тад завршава пубертет, поготово код мушкараца
Ja volim da kažem da su Košare branila deca od 19,20,21,22 godine....Ne nalazite opravdanja za svoje postupke, pogotovo ne za neke sa velikim posledicama
Чеона кост се исто тек тад развије скроз, ја мислим
Da, to je veoma bitno za naše postupanje
Izvini na direktnosti, molim te :heart:

Ja volim da kažem da su Košare branila deca od 19,20,21,22 godine....Ne nalazite opravdanja za svoje postupke, pogotovo ne za neke sa velikim posledicama

da
njih 200 do 300 uz saku dobrovoljaca - rezervista, ocito zrtvovanje

u jna sam ranjen (doduse veoma lakse) sa 19 , dok je moj saborac , inace i sugradjanin , poginuo sa 19 na mom polozaju...

to je doba bilo kada smo sluzili vojsku, i bili puno zreliji od ovih danasnjih sa 25

da

u jna sam ranjen (doduse veoma lakse) sa 19 , dok je moj saborac , inace i sugradjanin , poginuo sa 19 na mom polozaju...

to je doba bilo kada smo sluzili vojsku, i bili puno zreliji od ovih danasnjih sa 25
Jeste, bila su deca...
Sada, samo traže opravdanja da se nisu iživeli i da nisu sazreli...a onda se čude što su posledice velike

Jeste, bila su deca...
Sada, samo traže opravdanja da se nisu iživeli i da nisu sazreli...a onda se čude što su posledice velike
muskarac ima tri zivota

jedan pre vosjke

drugi u armiji

treci posle nje

ona armija je sluzila za tesanje, za ispravljanje...no i citavo drustvo je bilo na visem nivou nijesu ti momci od 19 godina, 1991 1992ge ni za porediti sa ovima danas pa cak i ovi danas od 25 i jace...
ko dupe i oko....

da

To se svakako salzem, sadasnje generacije su Miki Maus u poredjenju sa tim generacijama..
Ali ja za sebe mogu reci da sam dosta zreliji od vecine svoje generacije, cak i od onih preko 30 danas, jer sam ja vec sa 18 godina placao stan od 100 kvadrata i placao racune..dok je moja generacija ludovala po zurkama itd sa parama od roditelja, ja sam gledao da racuna budu placeni i sta cu da jedem, iako sam zaradjivao tada oko 1400 e..kasnije naravno dosta vise, a i sam korak dolazenja u Austriju kod keve ne bi povukao svako, jer iako mi je majka, nije me poznavala, niti ja nju, jos ocuh svaba..a nije me hteo taj, namerno me provocirao da bi ga udario, da mi pravi sranja, sa 15 godina sam sve istepeo i uspeo da napravim papire..neko drugi bi leteo posle 2 meseca ili bi sam otisao..

To se svakako salzem, sadasnje generacije su Miki Maus u poredjenju sa tim generacijama..
Ali ja za sebe mogu reci da sam dosta zreliji od vecine svoje generacije, cak i od onih preko 30 danas, jer sam ja vec sa 18 godina placao stan od 100 kvadrata i placao racune..dok je moja generacija ludovala po zurkama itd sa parama od roditelja, ja sam gledao da racuna budu placeni i sta cu da jedem, iako sam zaradjivao tada oko 1400 e..kasnije naravno dosta vise, a i sam korak dolazenja u Austriju kod keve ne bi povukao svako, jer iako mi je majka, nije me poznavala, niti ja nju, jos ocuh svaba..a nije me hteo taj, namerno me provocirao da bi ga udario, da mi pravi sranja, sa 15 godina sam sve istepeo i uspeo da napravim papire..neko drugi bi leteo posle 2 meseca ili bi sam otisao..
:(

jasno je da je neko zreo sa 18 a neko nije ni sa 50

na zalost tebe je i zivot pogurao da malo brze sazris... ali opet ziv zdrav i veseo bio!

1686303234022.png

Pa nisu sve prave ljubavi tužne, samo najviše bole neostvarene ljubavi. U ljubavi neko uvek više voli ( a onaj drugi kontroliše vezu).
Svaka strasna ljubav ide do uništenja,.. gori da izgori,... i u tome se užive i ljubavnici uživaju ( na čudan način) u tom plamenu.
Razlika u godinama je u toj dobi velika,.. kasnije nije,.. ali ona je još jako mlada,..
U ljubavi, treba malo i zadrške,.. i taktičnosti,.. i prećutkivanja,.. ali se to stekne godinama i iskustvom,..

A, kakvo je sada stanje sa vezom,.. Čujete li se ponekad, ili baš ništa?
Pa pre mog dolaska za Djurdjevdan, culi smo se na 2-3 nedelje, kada me odblokira, cudnim izgovorima..ali od kako sam sada bio poslednji put da je vidim i da probam da se pomirim, samo jedan put 14. Maja, i od tad ne..

Kad sam dosao bila je tu i njena strina iz Austrije i snajka od strine..svi su joj govorili, pokajaces se, neces naci takvog danas tesko je..ali ona ili tera inat ili misli da je pametnija od svih..

Ма ништа, није проблем, и ја се трудим са 19 да будем што одговорнији, што бољи што могу бити... И све си ти у праву, и јесте, кошаре су бранили моји вршњаци и мало старији...

Ал оно што каже bmxa, јер сам њему одговорио када је рекао да је овај момак што је писао пре незрео него девојка, ја сам реко да су они ипак млади, јер и јесу (кд погледаш цео живот) и мањка им искуства, као и девојци посебно јер је она тек пунолетна

Али да, истина је што кажеш, али за овакве ствари су незрели и људи од 40 а камо ли од 25 и 18 година...то сам хтео рећи :)

Нема шта да се љутим ја, ти си рекла своје, тако мислиш, а форум је направљен за дискусију

Ма ништа, није проблем, и ја се трудим са 19 да будем што одговорнији, што бољи што могу бити... И све си ти у праву, и јесте, кошаре су бранили моји вршњаци и мало старији...

Ал оно што каже bmxa, јер сам њему одговорио када је рекао да је овај момак што је писао пре незрео него девојка, ја сам реко да су они ипак млади, јер и јесу (кд погледаш цео живот) и мањка им искуства, као и девојци посебно јер је она тек пунолетна

Али да, истина је што кажеш, али за овакве ствари су незрели и људи од 40 а камо ли од 25 и 18 година...то сам хтео рећи :)

Нема шта да се љутим ја, ти си рекла своје, тако мислиш, а форум је направљен за дискусију
Forum jeste napravljen za diskusiju, ali ne želim da vredjam nikoga. Sve može da se kaže na blaži način, pa i mišljenje.
Zbog toga sam ti se izvinila, ako sam preterala

Patetika bre, želiš da izazoveš sažaljenje, to ne rade muškarci Č:P
Ne druze, ne zelim ja nikakvo sazaljenje, imao sam to na dusi, nisam spavao celu noc jer sam o tome razmisljao, i mislio sam da ce mi biti lakse ako napisem i podelim sa drugim ljudima i uzgred dobijem par saveta tj. misljenja drugih, a to sta cine muskarci to je malo sira tema, moze se dugo diskutirati..ako ti smatras da je tako onda je ok, ja ne smatram, jer i muskarac je od krvi i mesa, place, smeje se, ima emocije..samo sto kukavice ne pokazuju i kriju se iza fasade, najjaci je covek koji je spreman pred drugim pokazati slabost..

Ne druze, ne zelim ja nikakvo sazaljenje, imao sam to na dusi, nisam spavao celu noc jer sam o tome razmisljao, i mislio sam da ce mi biti lakse ako napisem i podelim sa drugim ljudima i uzgred dobijem par saveta tj. misljenja drugih, a to sta cine muskarci to je malo sira tema, moze se dugo diskutirati..ako ti smatras da je tako onda je ok, ja ne smatram, jer i muskarac je od krvi i mesa, place, smeje se, ima emocije..samo sto kukavice ne pokazuju i kriju se iza fasade, najjaci je covek koji je spreman pred drugim pokazati slabost..
Sad budi musko, ne ponavljaj istu gresku. Podnesi poraz. Jaka psiha stabilna licnost. Nemoj da kukas ko devojcica Č:P

Back