Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa u bajčetina džepovima i yu biz gajbama od par stotki kvadrata...a nešto se dalo i za onu kiselu vodu u Ricu dok se pregovaralo sa Canetom trafika Subotićem i bravo Milom
Pa u bajčetina džepovima i yu biz gajbama od par stotki kvadrata...a nešto se dalo i za onu kiselu vodu u Ricu dok se pregovaralo sa Canetom trafika Subotićem i bravo Milom
To čega su se oni dočepali svakako je uloženo u njihove nekretnine po Bajčetini, Jajincima i sl. Nego mene zanima gde je ono što je došlo do njihove Maje? Da nema i ona neki štek?
To čega su se oni dočepali svakako je uloženo u njihove nekretnine po Bajčetini, Jajincima i sl. Nego mene zanima gde je ono što je došlo do njihove Maje? Da nema i ona neki štek?
Biti u poziciji i uzeti neki procenat od dobro obaveljenog posla ( a fakat ih je ona nekoliko i odradila, bolje znaju ovi Novosadisti) je sasvim ok...pošteno zarađeno
p.s. Neki dan videh jednog druga iz gimnazije ( dovezao kevu kod moje) i kako je sada baš dogurao ohoho, ja ga iskreno pohvalih što se i pored toga nije iskompromitovao, kad on će meni :" Pa kad nisam u prilici...u mom resoru nema love"
p.p.s. Čiča miča i gotova priča...ali bajčetinci su drugo...to su lopovski izdajnici